Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Παρουσίασε το Lumia 435
lumia-435-in2mobile-featured-image

Microsoft: Παρουσίασε το Lumia 435

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πλέον προφανές πως η Microsoft στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία των Windows Phone στην κατασκευή και διάθεση όσο το δυνατόν περισσότερων οικονομικών συσκευών, ώστε να καλύψει το κομμάτι της αγοράς στο οποίο ο ανταγωνισμός δεν είναι το ίδιο “σκληρός” με τη High End κατηγορία. Μετά το Lumia 535  λοιπόν, την οικονομικότερη συσκευή της εταιρείας μέχρι και σήμερα, η Microsoft παρουσίασε το Lumia 435 που όπως δηλώνει και η ονομασία του είναι μια ακόμα φθηνότερη συσκευή.

Με τιμή που θα κυμαίνεται στα περίπου 70 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών, το Lumia 435 είναι ένα από τα φθηνότερα, αν όχι το πιο φθηνό smartphone από “επώνυμο” κατασκευαστή.

Όπως είναι φυσικό με τόσο χαμηλή τιμή, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Lumia 435 περιλαμβάνουν τα απολύτως βασικά. Το λειτουργικό σύστημα είναι φυσικά τα Windows Phone της Microsoft, στην έκδοση 8.1 με την “αναβάθμιση” Denim. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 4 μόλις ιντσών και ανάλυση 800 x 480 pixels, τη χαμηλότερη δηλαδή με την οποία μπορούν να λειτουργήσουν τα Windows Phone. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο SnapDragon 200 της Qualcomm με μόλις 2 πυρήνες επεξεργασίας συνοδευόμενος όμως από 1 GB μνήμης RAM. Η κάμερα στο πίσω μέρος του Lumia 435 έχει αισθητήρα ανάλυσης μόλις 2 Mpixels καλύπτοντας τις απολύτως βασικές “φωτογραφικές” ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή του. Ο αποθηκευτικός χώρος παρόλα αυτά, ανέρχεται σε 8 GB ενώ υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD. Η υποστήριξη δικτύων “περιορίζεται” σε GSM και 3G δίκτυα με το Lumia 435 να διατίθεται σε εκδόσεις με μια και δύο κάρτες SIM.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το Lumia 435 θα ξεκινήσει να πωλείται τον επόμενο μήνα σε “επιλεγμένες” χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή.

https://www.youtube.com/watch?v=O5wyve4dLPc

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights