Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Σταματά σταδιακά την υποστήριξη των Windows 7
windows-7-in2mobile-featured-image

Microsoft: Σταματά σταδιακά την υποστήριξη των Windows 7

απο Kostas Gliatiotis

Τα Windows 7 της Microsoft ξεκίνησαν να πωλούνται το 2009 και μέχρι και σήμερα αποτελούν το δημοφιλέστερο συνολικά λειτουργικό σύστημα της εταιρείας που χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα σε περισσότερους από τους μισούς υπολογιστές παγκοσμίως.

Με την Microsoft να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα Windows 10, και την εταιρεία να προσπαθεί (πολλές φορές περισσότερο από ότι χρειάζεται) να “πείσει” τον κόσμο να χρησιμοποιήσει τα Windows 8.1, η υποστήριξη για τα Windows 7 ξεκίνησε να σταματάει σταδιακά.

Η Microsoft από τις 13 Ιανουαρίου, σταμάτησε να προσφέρει τηλεφωνική και On-line υποστήριξη για την αντιμετώπιση προβλημάτων με τα Windows 7, με την εταιρεία πάντως να δηλώνει πως υπό συνθήκες θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη αλλά όχι δωρεάν.
Ταυτόχρονα, δεν πρόκειται πλέον να παρουσίασε κάποιο νέο χαρακτηριστικό η λειτουργία για το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα, κάτι που μάλλον είναι αδιάφορο για τους χρήστες που τα έχουν επιλέξει αντί των Windows 8 ακριβώς λόγω της διαφορετικής εμφάνισης και λειτουργικότητας.

Mε τα Windows 7 να έχουν λιγότερο από 6 χρόνια στην αγορά, η Microsoft θα συνεχίσει να βγάζει ενημερώσεις συστήματος που θα διορθώνουν προβλήματα του λειτουργικού συστήματος και τυχόν κενά ασφαλείας.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights