Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Η Denim διαθέσιμη για το Lumia 930
lumia-930-in2mobile-back-full

Microsoft: Η Denim διαθέσιμη για το Lumia 930

απο Kostas Gliatiotis

Η νεότερη έκδοση των Windows Phone της Microsoft με την ονομασία 8.1 GDR2 έχει ξεκινήσει να διατίθεται σε συγκεκριμένες χώρες εδώ και περισσότερο από ένα μήνα. Η Microsoft ξεκίνησε πλέον την ευρύτερη διάθεση της για περισσότερες συσκευές, στην Ευρώπη και την Ασία, χωρίς δυστυχώς μέχρι στιγμής να έχει γίνει διαθέσιμη στη χώρα μας.

Το Lumia 930 μαζί με το Lumia 1520 αποτελούν τις “καλύτερες” σε τεχνικά χαρακτηριστικά Windows Phone συσκευές μέχρι και σήμερα, αρκετούς μήνες μετά τη παρουσίαση τους, και η Lumia Denim θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι πιο “ενδιαφέρουσα” για τις συσκευές αυτές λόγω των αναβαθμίσεων που προσφέρει στον τομέα της κάμερας.

Με τη Denim, το Lumia 930 αποκτά τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 4k όπως και πολλές συσκευές του ανταγωνισμού του, ενώ η εφαρμογή της κάμερας διαθέτει πλέον HDR στη λήψη φωτογραφιών. Τα “κοινά” με τις μικρότερες Lumia συσκευές χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επίσης βελτιωμένη εφαρμογή Glance Screen, φακέλους στην οθόνη αναμονής με ανανέωση σε πραγματικό χρόνο των πληροφοριών που εμφανίζουν, και σημαντικές βελτιώσεις στη λειτουργία της Cortana που δυστυχώς δεν υποστηρίζεται επίσημα στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights