Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia N1 Tablet: Εντυπωσιακές πωλήσεις
nokia-n1-tablet-in2mobile-front

Nokia N1 Tablet: Εντυπωσιακές πωλήσεις

απο iGlobal

Το Nokia N1, το πρώτο Tablet της Nokia με λειτουργικό σύστημα Android (που παρουσιάστηκε σχεδόν αμέσως αφού η Microsoft αφαίρεσε από τις Lumia συσκευές την ονομασία της Nokia) φαίνεται πως εκτός από εντύπωση με τη παρουσίαση του καταφέρνει να σημειώσει και εντυπωσιακές πωλήσεις.

Η κυκλοφορία του ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα στην Κίνα, με τις πρώτες 20.000 συσκευές να εξαντλούνται μέσα σε μόλις 4 λεπτά από την έναρξη της On-line πώλησης του.

Αντίστοιχα, η δεύτερη “παρτίδα” του Nokia N1 εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως μετά την διάθεση της στο On-line κατάστημα της εταιρείας, χωρίς όμως αυτή τη φορά να γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός συσκευών που ήταν διαθέσιμες και το χρονικό διάστημα στο οποίο εξαντλήθηκαν.

Η επόμενη παραλαβή συσκευών αναφέρεται στη σελίδα της Nokia ότι θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου, και εμείς προσωπικά ελπίζουμε να εξαντληθεί και πάλι σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα.

Φαίνεται τελικά πως μέχρι και σήμερα, το όνομα της Nokia αρκεί για να πουλήσει συσκευές κάθε είδους, με το Nokia N1 tablet να είναι το καλύτερο παράδειγμα για αυτό. Αντίστοιχα είναι εμφανές ότι το “πρόβλημα” με τις πωλήσεις των Windows Phone συσκευών της εταιρείας δεν ήταν το Hardware που σχεδίαζε και κατασκεύαζε η Nokia αλλά το… λειτουργικό τους σύστημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights