Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Καταργεί την ονομασία Ascend από τις συσκευές της
huawei_dual_boot_featured-770x256

Huawei: Καταργεί την ονομασία Ascend από τις συσκευές της

απο alpha

Αρκετά χρόνια αφού η Huawei ξεκίνησε να χρησιμοποιεί την εμπορική ονομασία Ascend στις συσκευές της, φαίνεται πως ετοιμάζεται πλέον να την καταργήσει.

Η μέχρι τώρα πολιτική της εταιρείας ήθελε σχεδόν κάθε της συσκευή να χρησιμοποιεί το “Ascend” και στη συνέχεια την κωδική ονομασία του μοντέλου, κάτι που πρόκειται να αλλάξει στο μέλλον.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει κάποια νέα εμπορική ονομασία στις συσκευές της ή αν απλά κάθε νέο μοντέλο θα αναφέρεται με τον κωδικό του. Με αυτή την αλλαγή ο αντικαταστάτης του Ascend P7 για παράδειγμα θα ονομάζεται απλά… Huawei P8 (αν είναι αυτός ο κωδικός της νέας συσκευής) με την εταιρεία να θεωρεί (καλώς) ότι το όνομα της είναι αρκετά πιο αναγνωρίσιμο από ότι στο παρελθόν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights