Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Ξεκινά τη διάθεση της Denim για το Lumia 1320

Microsoft: Ξεκινά τη διάθεση της Denim για το Lumia 1320

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ημέρες, η Microsoft ξεκίνησε την ευρύτερη διάθεση της Denim για το Lumia 930, της αναβάθμισης που περιέχει τις βελτιώσεις της έκδοση 8.1 GDR2 των Windows Phone μαζί με επιπλέον εφαρμογές και βελτιώσεις για τις συσκευές της σειράς Lumia.

Σήμερα η εταιρεία ξεκίνησε να διαθέτει τη νέα έκδοση για μια ακόμα συσκευή, το Lumia 1320. Η αναβάθμιση σε Denim για το Lumia 1320 περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις της νέας έκδοσης εκτός από την εγγραφή βίντεο σε 4k που δεν υποστηρίζεται από το hardware της συσκευής.

Η αναβάθμιση έχει ήδη ξεκινήσει να διατίθεται στην … Πορτογαλία με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες να πρόκειται να ακολουθήσουν σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights