Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Θα κυκλοφορήσει μια ακόμα έκδοση του Galaxy Note 4
galaxy-note-4-new-ads-in2mobile-featured-image

Samsung: Θα κυκλοφορήσει μια ακόμα έκδοση του Galaxy Note 4

απο Kostas Gliatiotis

Με το κορυφαίο από κάθε άποψη Smartphone της Samsung, το Galaxy Note 4 να διατίθεται ήδη στην αγορά σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, φαίνεται πως η εταιρεία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια ακόμα νεότερη έκδοση του, στην εγχώρια αγορά της Νοτίου Κορέας.

Το Galaxy Note 4 που πωλείται (επίσημα) στη χώρα μας βασίζεται στον SnapDragon 805 επεξεργαστή της Qualcomm ενώ σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες είναι διαθέσιμη και η έκδοση της συσκευής που χρησιμοποιεί τον κατασκευασμένο από τη Samsung (και σημαντικά ισχυρότερο…) Exynos 5433.

Η νεότερη έκδοση του Galaxy Note 4 για τη Νότιο Κορέα θα χρησιμοποιεί και πάλι τον Exynos 5433 και η διαφορά του θα εστιάζεται στην υποστήριξη ακόμα πιο γρήγορων LTE / 4G δικτύων κινητής τηλεφωνίας, με θεωρητική μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης τα 450 mbps.

Αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν τη Samsung να χρησιμοποιεί τον SnapDragon 810 της Qualcomm για την δημιουργία της νέας έκδοσης, που διαθέτει υποστήριξη για τη θεωρητικά υψηλότερη (όχι όμως και πρακτικά εφικτή) ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων. Με την Qualcomm να αντιμετωπίζει θέματα στην παραγωγή του SnapDragon 810 αλλά και την ίδια τη Samsung να έχει κάθε λόγο να χρησιμοποιήσει τον κατασκευασμένο από την ίδια Exynos 5433 που έτσι και αλλιώς θεωρητικά υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα 64bit, φαίνεται πως η νέα έκδοση δεν θα διαφέρει σημαντικά σε απόδοση από την ήδη υπάρχουσα στην αγορά. Τουλάχιστον για την περίπτωση που η νέα έκδοση έφτανε κάποια στιγμή και στην Ευρώπη, όταν και εφόσον κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μπορεί να υποστηρίξει LTE Cat 9.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights