Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung: Ανακοινώνει την κυκλοφορία των Galaxy A5 και Galaxy A3 στην ελληνική αγορά

Samsung: Ανακοινώνει την κυκλοφορία των Galaxy A5 και Galaxy A3 στην ελληνική αγορά

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει την κυκλοφορία των δύο νέων smartphones, Galaxy Α5 και Galaxy A3, στην ελληνική αγορά.

Τα Galaxy A5 και A3 είναι τα πιο λεπτά κινητά της Samsung, με πάχος 6,7mm και 6,9mm αντίστοιχα, ενώ όλο το σώμα τους είναι μεταλλικό. Τα δύο νέα smartphones προσφέρουν μοναδική εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης στο νεανικό κοινό που επιθυμεί να εκφράσει το προσωπικό του στιλ, ενώ παράλληλα μένει διαρκώς συνδεδεμένο. Η προηγμένη εμπρόσθια κάμερα 5MP και οι μοναδικές λειτουργίες λήψης της οπίσθιας κάμερας εξασφαλίζουν selfies με ασύγκριτη ανάλυση εικόνας. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται, εύκολα και γρήγορα, φωτογραφίες και βίντεο στα αγαπημένα τους Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ταχύτητες LTE.

Samsung Galaxy A3 (2)

Επιπλέον διαθέτουν Super AMOLED οθόνη, που προσφέρει μοναδική ποιότητα και ευκρίνεια κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ενώ έχουν δυνατό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz για απρόσκοπτο multitasking και ταχύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Galaxy A5 και A3 διαθέτουν τις δημοφιλείς λειτουργίες των Samsung Galaxy συσκευών, όπως τις Ultra-Power Saving Mode, Private Mode και Multiscreen.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights