Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One M9: Αποτελέσματα στο Antutu Benchmark
htc-one-m9-antutu-in2mobile-featured-image

HTC One M9: Αποτελέσματα στο Antutu Benchmark

απο alpha

Με το HTC One M8 να πλησιάζει τον ένα χρόνο κυκλοφορίας στην αγορά, είναι αναμενόμενο η HTC να ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του που όπως φαίνεται θα έχει την … πρωτότυπη ονομασία HTC One M9.

Σήμερα εμφανίστηκε μια φωτογραφία της συσκευής που παρουσιάζει τα αποτελέσματα που επιτυγχάνει η συσκευή στο Antutu Benchmark.

Το σκορ που “πετυχαίνει” η συσκευή είναι σχετικά χαμηλό, μόλις 34.399, που μπορεί να αποδοθεί μέχρι ένα σημείο στο ότι η συσκευή βρίσκεται στο στάδιο του πρωτοτύπου.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως με βάση το Antutu Benchmark, το HTC One M9 χρησιμοποιεί την PowerVR G6200 κάρτα γραφικών της Imagination Technologies. Η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών, δεν χρησιμοποιείται από τη Qualcomm στους επεξεργαστές της, και φυσικά ούτε σε αυτούς της Nvidia ή της Samsung. Η μοναδική “γνωστή” εταιρεία που χρησιμοποιεί τη PowerVR G6200 είναι η MediaTek, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται ποιον επεξεργαστή της εταιρείας χρησιμοποιεί το HTC One M9.

Υπάρχει πάντα η περίπτωση, η έκδοση αυτή του HTC One M9 να προορίζεται για συγκεκριμένη χώρα στην Ασία, αφού το μοντέλο αναφέρεται σαν HTC One M9pt και η Ευρωπαϊκή έκδοση της συσκευής να βασίζεται σε διαφορετικό επεξεργαστή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights