Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Nexus 6: Δεν έχει Fingerprint scanner εξαιτίας της… Apple
nexus-6-in2mobile-back-full

Google Nexus 6: Δεν έχει Fingerprint scanner εξαιτίας της… Apple

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με δηλώσεις του Dennis Woodside, πρώην διευθύνων σύμβουλου της Motorola, την εποχή που σχεδιαζόταν το Nexus 6, η Google επιθυμούσε να τοποθετήσει αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής.

Η Motorola και η Google σχεδίαζαν αρχικά να χρησιμοποιήσουν το “κενό” στο πίσω μέρος του Nexus 6, εκεί που τελικά βρίσκεται απλά το λογότυπο της Motorola, σαν τη θέση για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σύμφωνα πάντα με τον Dennis Woodside, ο λόγος που δεν χρησιμοποιήθηκε τελικά ήταν η… Apple. Η Motorola δεν κατάφερε να βρει κάποιο προμηθευτή που να της παρέχει έναν αξιόπιστο στη λειτουργία του αισθητήρα, με την Apple να έχει “απορροφήσει” τη διαθέσιμη παραγωγή της εταιρείας που τον κατασκευάζει για την ίδια.

Η Google από την πλευρά της φαίνεται να είχε αφιερώσει αρκετό χρόνο και προσπάθεια στην ενσωμάτωση των απαραίτητων API’s στο Android Lollipop για τη χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος για την ασφάλεια της συσκευής, On-line αγορές κλπ. Αυτό από την πλευρά του σημαίνει πως έστω και με καθυστέρηση, κάποια στιγμή στο μέλλον η Google θα βρει τρόπο να τον προσθέσει σε κάποια μελλοντική συσκευή της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights