Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One M9: Με επεξεργαστή της Mediatek στην Ασία
htc-in2mobile-featured-image

HTC One M9: Με επεξεργαστή της Mediatek στην Ασία

απο Kostas Gliatiotis

Η έκδοση του HTC One M9, του επόμενου High End Smartphone της εταιρείας, που εμφανίστηκε να “τρέχει” το Antutu Benchmark πριν μερικές ημέρες, φαίνεται πως χρησιμοποιεί επεξεργαστή της MediaTek, και προορίζεται για την αγορά της Ασίας αποκλειστικά.

Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν την HTC να κατασκευάζει δύο διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής, με την Ασιατική να χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο επεξεργαστή της MediaTek, και την εταιρεία να σκοπεύει να χρησιμοποιήσει (όπως είναι μάλλον αναμενόμενο) επεξεργαστή της Qualcomm στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο.

Με την Qualcomm να αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή του SnapDragon 810, είναι πολύ πιθανό η HTC να επέλεξε τη MediaTek για την συγκεκριμένη έκδοση του HTC One M9 ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στην προμήθεια των επεξεργαστών από την Qualcomm. Από την άλλη, με τη MediaTek να αποκτά συνεχώς καλύτερη φήμη σε όλο τον κόσμο για τις ικανότητες των επεξεργαστών της, είναι πολύ πιθανό το HTC One M9 να σχεδιάστηκε σε δύο εκδόσεις ώστε να είναι πιο εύκολα “αποδεκτό” σε χώρες όπως η Κίνα, χρησιμοποιώντας δικό τους επεξεργαστή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights