Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Εντυπωσιακή ανάπτυξη για μια ακόμα χρονιά
huawei_dual_boot_featured-770x256

Huawei: Εντυπωσιακή ανάπτυξη για μια ακόμα χρονιά

απο iGlobal

Τα αποτελέσματα της Huawei, σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε αυτό των πωλήσεων συσκευών, δείχνουν πως η εταιρεία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στην αγορά που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Αναλυτικότερα, η Huawei πούλησε συνολικά 138 εκατομμύρια συσκευές, με την αύξηση να μεταφράζεται σε 7.8% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Από αυτά, τα 75 εκατομμύρια ήταν Smartphones, με την αύξηση να αγγίζει το 45% στη συγκεκριμένη κατηγορία, ένα εντυπωσιακό ποσοστό για οποιαδήποτε εταιρεία.

Οι δύο νεότερες High End συσκευές της εταιρείας, το Ascend P7 και το Ascend Mate 7 συνέβαλαν σημαντικά στις πωλήσεις της εταιρείας, αλλά το κυριότερο στην αναγνώριση της σαν καταξιωμένου κατασκευαστή παγκοσμίως. Το Ascend P7 βρήκε τη θέση του στα χέρια 4 εκατομμυρίων καταναλωτών από τον Ιούνιο του 2014 που ξεκίνησαν οι πωλήσεις του ενώ αντίστοιχα το Ascend Mate 7 ξεκίνησε να πωλείται τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχει φτάσει τα 2 εκατομμύρια συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights