Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Απειλεί να μηνύσει την Qualcomm

LG: Απειλεί να μηνύσει την Qualcomm

απο alpha

Το G Flex 2 της LG είναι η δεύτερη συσκευή της εταιρείας που βγαίνει στην παραγωγή, και ταυτόχρονα η πρώτη συσκευή της αγοράς που θα χρησιμοποιεί τον SnapDragon 810 της Qualcomm.

Ο Snapdragon 810 είναι με τη σειρά του ο πρώτος επεξεργαστής της εταιρείας για High End συσκευές που θα προσφέρει υποστήριξη για λειτουργικά συστήματα των 64-bit. Για να το πετύχει αυτό η Qualcomm συνδύασε τέσσερις “οικονομικούς” σε κατανάλωση ενέργειας A-53 της ARM με επίσης τέσσερις A-57 πυρήνες επεξεργασίας, που αποτελούν την “εξέλιξη” των A-15 με υποστήριξη 64-bit. Μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει αρκετές αναφορές για προβλήματα που αντιμετωπίζει η Qualcomm στην κατασκευή του SnapDragon 810 και συγκεκριμένα ότι αυτός κατά τη λειτουργία του παράγει περισσότερη θερμότητα από ότι είναι “φυσιολογικό”

Η LG από την πλευρά της αρνήθηκε τις συγκεκριμένες φήμες, και σχολίασε πως στο σχεδιασμό του G Flex 2 έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνεται η απαγωγή θερμότητας από τον επεξεργαστή.

Η Qualcomm όμως φαίνεται να “υποσχέθηκε” στη Samsung μια νεότερη διαφορετική και προφανώς βελτιωμένη έκδοση του SnapDragon 810, που θεωρητικά δεν θα αντιμετωπίζει τα όποια προβλήματα έχει η έκδοση που έχει επιλέξει η LG. Από την πλευρά της η Qualcomm δεν θέλει να χάσει έναν τόσο σημαντικό πελάτη όπως η Samsung που παραμένει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής Smartphones στον κόσμο, όμως και η LG, όπως είναι φυσικό, ενοχλήθηκε από την ιδιαίτερη μεταχείριση που δείχνει να έχει η Samsung από την Qualcomm.

Πηγές από τη Νότιο Κορέα αναφέρουν πως η LG σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον της Qualcomm σε περίπτωση που τελικά προσφέρει μια διαφορετική έκδοση του SnapDragon 810 στη Samsung. Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως η εταιρεία που μέχρι πριν λίγο καιρό κατείχε το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς επεξεργαστών, δηλαδή η Qualcomm, φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο δυσαρεστούν δύο από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights