Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Mobile: Θα μειώσει το προσωπικό της κατά 1.000 άτομα

Sony Mobile: Θα μειώσει το προσωπικό της κατά 1.000 άτομα

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, η Sony σχεδιάζει να προχωρήσει σε μείωση του προσωπικού του τμήματος κινητών τηλεφώνων κατά 1.000 άτομα. Η εταιρεία φαίνεται να έχει σκοπό να ανακοινώσει την απόφαση της αυτή μαζί με τα οικονομικά αποτελέσματα στις 2 Φεβρουαρίου.

Η μείωση προσωπικού αφορά κυρίως την Ευρώπη και την Κίνα, και μαζί με τις μειώσεις που έχει ήδη ανακοινώσει η εταιρεία, όταν ολοκληρωθούν το Μάρτιο του 2016 υπολογίζεται ότι το προσωπικό του τμήματος κινητών τηλεφώνων θα έχει μειωθεί κατά 30% συνολικά.

Παρά τη δημιουργία εντυπωσιακών και ποιοτικών συσκευών όπως το Xperia Z3 και το Xperia Z3 Compact, η Sony Mobile αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού στην αγορά των SmartPhones από εταιρείες όπως η Apple και η Samsung αλλά και τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό από εταιρείες που προέρχονται από την Κίνα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights