Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Δώρο ένα Lumia 435 με την αγορά ενός… Lumia 535
get-a-lumia-535-get-a-free-lumia-435-in2mobile-featured-image

Microsoft: Δώρο ένα Lumia 435 με την αγορά ενός… Lumia 535

απο Kostas Gliatiotis

Μια μάλλον πρωτότυπη ιδέα της Microsoft για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πρόκειται να εφαρμοστεί από την εταιρεία στην Ιταλία. Κάθε αγοραστής του Lumia 535 της εταιρείας θα μπορεί να ζητήσει από τη Microsoft να του στείλει εντελώς δωρεάν ένα … Lumia 435

Αναλυτικότερα, κάθε αγοραστής του Lumia 535 μπορεί στη συνέχεια να επισκεφθεί μια σελίδα της Microsoft που έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτό το σκοπό, να καταχωρήσει τα στοιχεία της συσκευής που αγόρασε και η Microsoft στη συνέχεια θα του στείλει δωρεάν ένα Lumia 435. Η προσφορά ισχύει για όσους αγοράσουν στην Ιταλία το Lumia 435 από τις 4 Φεβρουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου, και κάνουν την εγγραφή στη σελίδα της εταιρείας μέχρι τις 22 του μήνα.

Η παράδοση των Lumia 435 από τη Microsoft θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου, μετά την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε όσοι επιλέξουν τη συγκεκριμένη προσφορά σαν δώρο για την συγκεκριμένη ημέρα, θα το παραλάβουν με μια μικρή  καθυστέρηση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights