Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Ο Snapdragon 810 θα χρησιμοποιηθεί σε Windows Phone συσκευές

Microsoft: Ο Snapdragon 810 θα χρησιμοποιηθεί σε Windows Phone συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Με την Qualcomm να αποτελεί μέχρι και σήμερα τον μοναδικό προμηθευτή επεξεργαστών για Windows Phone συσκευές, αφού το λειτουργικό σύστημα της Microsoft είναι σχεδιασμένο να “τρέχει” μόνο σε αυτούς, η κοινή δήλωση των δύο εταιρειών για τη χρήση του SnapDragon 810 σε μελλοντικές Windows Phone συσκευές δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη.

Με τα Windows 10 της Microsoft να παρουσιάζουν πολλά νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες ακόμα και στην έκδοση τους για κινητά τηλέφωνα, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο SnapDragon 810 θα “βοηθήσει” τις επόμενες High End Windows Phone συσκευές να προσφέρουν την κορυφαία απόδοση που θα περιμένουν από αυτές οι χρήστες.

Με τον Snapdragon 810 να είναι ο πρώτος High End επεξεργαστής της εταιρείας με υποστήριξη για λειτουργικά συστήματα 64-bit, μένει να δούμε αν οι επόμενες εκδόσεις των Windows Phone θα μπορούν να “τρέξουν” σε αυτό το Hardware ή αν θα περιορίζονται και πάλι σε 32-bit.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον είναι πως ο SnapDragon 810 όπως και ο SnapDragon 400 που ήδη χρησιμοποιείται σε Windows Phone κινητά τηλέφωνα, χρησιμοποιούν τους Α-53, Α-57 και τον λιγότερο ισχυρό Α-7 της ARM αντίστοιχα, και όχι τους Krait πυρήνες των παλαιότερων SnapDragon. Αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά το λειτουργικό σύστημα της Microsoft μπορεί να “τρέξει” σε οποιονδήποτε επεξεργαστή με ARM πυρήνες επεξεργασίας, ανεξαρτήτως κατασκευαστή, κάτι που μέχρι και σήμερα η Microfost δεν επιτρέπει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights