Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola: Διπλασίασε τις πωλήσεις της σε ένα χρόνο

Motorola: Διπλασίασε τις πωλήσεις της σε ένα χρόνο

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από πολλά χρόνια γεμάτα προβλήματα, σε επίπεδο πωλήσεων, συσκευών αλλά και χρημάτων, η Motorola φαίνεται ότι σταδιακά αρχίζει να επανέρχεται στην αγορά των Smartphones, σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων για το 2014.

Συγκεκριμένα η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει 10 εκατομμύρια Smartphones, μια αύξηση 118% σε σύγκριση με ένα χρόνο νωρίτερα. Παρότι η εταιρεία εμφάνισε και πάλι ζημιές που οφείλονται σε παλαιότερα “προβλήματα”, αυτές ήταν μικρότερες από ότι αναμενόταν. Ταυτόχρονα η Lenovo στην οποία ανήκει πλέον η Motorola, θεωρεί ότι αν αυτή η πορεία συνεχιστεί,  η εταιρεία θα γίνει κερδοφόρα σε περίπου ένα χρόνο.

Η αύξηση των πωλήσεων της Motorola ξεκίνησε πριν αυτή εξαγοραστεί από την Lenovo, και με συσκευές που είχαν ήδη σχεδιαστεί όσο η εταιρεία ανήκε στη Google. Μένει λοιπόν να δούμε εάν ο νέος ιδιοκτήτης θα επιτρέψει στην Motorola να συνεχίσει να ακολουθεί την πολιτική που την έφτασε σε αυτό το σημείο. Η Lenovo πάντως δήλωσε πως σκοπεύει σύντομα να φέρει τη Motorola και στην ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά της Κίνας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights