Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Οι εκτυπωτές της Samsung βραβεύτηκαν από το Buyers Laboratory

Οι εκτυπωτές της Samsung βραβεύτηκαν από το Buyers Laboratory

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι έλαβε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το βραβείο “Σειρά της Χρονιάς” για τον Μονόχρωμο Εκτυπωτή/ MFP, καθώς και πέντε ακόμα βραβεία για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, στα ‘2015 Buyers Laboratory (BLI) Winter Awards’.

Συγκεκριμένα οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα της εταιρείας αναγνωρίστηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους, την ενεργειακή απόδοση, τον οικολογικό τους χαρακτήρα και την ευκολία χρήσης. Στην κατηγορία εκτυπωτών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο εκτυπωτής ProXpress C2620DW με τεχνολογία NFC έλαβε το βραβείο “Outstanding A4 color Printer”, ενώ ο C2670FW κέρδισε την αντίστοιχη βράβευση στην κατηγορία MFP. Ο MultiXpress M5370LX, παράλληλα, έλαβε το βραβείο “Outstanding A4 Monochrome MFP” για μεγάλες επιχειρήσεις.

Τα πολυμηχανήματα διακρίθηκαν από το BLI για την οθόνη αφής των συσκευών, τις υψηλές επιδόσεις και την οικονομική αποδοτικότητα τους. Ιδανικός για επαγγελματικό περιβάλλον, ο MultiXpress X4300 έλαβε το βραβείο “Outstanding 21 to 30ppm A3 Color MFP”. Ο κύριος George Mikolay, Senior Product Editor για Α3 Αντιγραφικά και Πολυμηχανήματα, δήλωσε «Ο Samsung MultiXpress X4300LX παρουσίασε απίστευτη αξιοπιστία στο τεστ των 120.000 impressions, ενώ προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα έγχρωμης εκτύπωσης. Αντίστοιχα, όπου υπάρχει κατά βάση ανάγκη για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, ο εκτυπωτής έλαβε πολύ υψηλή βαθμολογία είτε για αντιγραφές είτε για εκτυπώσεις».

Το μονόχρωμο laser πολυμηχάνημα της Samsung, Xpress M2885FW, έλαβε το βραβείο “Outstanding Achievement in Energy Efficiency”, για την ενεργειακή του απόδοση, αναδεικνύοντας τις διαρκείς προσπάθειες της Samsung για ανάπτυξη καινοτόμων και αποδοτικών προϊόντων. Το μοντέλο αυτό προσφέρει επιπλέον οφέλη στους καταναλωτές, περιορίζοντας την ετήσια κατανάλωση ενέργειας με μία σειρά από λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. Η Lisa Reider, Senior Product Editor για Scanners και Περιβαλλοντικά θέματα στο BLI, δήλωσε «Ένας ετήσιος ρυθμός κατανάλωσης ενέργειας του 48% είναι σχεδόν στο μισό του μέσου όρου, κάτι που είναι σπάνιο για προϊόντα που ελέγχουμε εδώ στο BLI. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung κερδίζει βραβείο για ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, καθώς έχει ήδη κερδίσει πέντε ακόμα αντίστοιχα βραβεία BLI στο παρελθόν. Ο Xpress M2885FW είναι ένα ακόμα εξαιρετικό παράδειγμα της περιβαλλοντικής στρατηγικής της Samsung».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights