Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Νέα σειρά Galaxy Tab A

Samsung: Νέα σειρά Galaxy Tab A

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως η Samsung ετοιμάζεται να αλλάξει την ονομασία (αλλά και τον σχεδιασμό) και στην κατηγορία των Tablets εκτός αυτής των κινητών τηλεφώνων. Μετά τη παρουσίαση της σειράς κινητών τηλεφώνων Galaxy A αλλά και των οικονομικότερων Galaxy E, η εταιρεία πρόκειται σύμφωνα με το Sammobile να παρουσιάσει και τα Galaxy Tab A.

Όπως δηλώνει και η ονομασία, η νέα σειρά από Tablet θα δανείζεται πιθανότατα σε μεγάλο βαθμό τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας που ξεκίνησε με το Galaxy Alpha, και το Galaxy Note 4 και συνεχίζεται με τα Galaxy A5 και Galaxy A3. Παρόλα αυτά όπως και τα δύο νεότερα μέλη της σειράς Galaxy A, τα Galaxy Tab A θα ανήκουν στη μεσαία κατηγορία με ανάλογα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πιο αναλυτικά, η Samsung ετοιμάζει δύο διαφορετικές εκδόσεις με την ονομασία Galaxy Tab A και Galaxy Tab A Plus. Η σειρά Plus θα μοιράζεται τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, θα διαθέτει όμως και γραφίδα ή αλλιώς “πενάκι” κάτι που μέχρι σήμερα στην κατηγορία των Tablets η εταιρεία προσέφερε (σχεδόν) αποκλειστικά στη σειρά Galaxy Note.

Tα νέα Galaxy Tab A θα έχουν και σημαντικές αλλαγές στον τομέα της οθόνης αν οι πληροφορίες του Sammobile επαληθευθούν και στη πράξη. Η πρώτη από αυτές έχει να κάνει με τη διαγώνιο της οθόνης, με τις δύο επιλογές να είναι 8 και 9,7 ίντσες. Η δεύτερη έχει να κάνει με το λόγο διαστάσεων τους, που θα είναι πλέον 4:3 αντί για 16:10 στα Tablet της εταιρείας μέχρι σήμερα. Φαίνεται πως η Samsung έχει σκοπό να ακολουθήσει τη νέα πολιτική της Google με το Nexus 9  ενώ δυστυχώς η ανάλυση τους θα περιορίζεται σε μολις 1024 x 768 pixels.

Στο εσωτερικό τους θα βρίσκεται ο Snapdragon 410 της Qualcomm, προσφέροντας υποστήριξη 64bit ενώ η έκδοση χωρίς υποστήριξη δικτύων κινητής τηλεφωνίας θα χρησιμοποιεί τον άγνωστο μέχρι σήμερα APQ 8016 επίσης της Qualcomm. Η μνήμη RAM θα ανέρχεται σε 1.5 GB στα Galaxy Tab A και σε 2 GB στα Galaxy Tab A Plus.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights