Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung: Εκδήλωση εκπαιδευτικού προγράμματος “Innovation and Design Thinking in Mobile Application and Services”

Samsung: Εκδήλωση εκπαιδευτικού προγράμματος “Innovation and Design Thinking in Mobile Application and Services”

απο Kostas Gliatiotis

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), η Samsung Electronics Hellas και το εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν εκδήλωση την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – INNOVATHENS – με θέμα “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services”: Ολοκληρώνοντας έναν κύκλο, ξεκινώντας τον καινούριο”. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος, μέσα από παρουσιάσεις των συμμετεχόντων καθώς και η παρουσίαση της έναρξης του δεύτερου κύκλου του, ο οποίος ξεκινά στις 23 Μαρτίου 2015.

Στον πρώτο κύκλο του προγράμματος συμμετείχαν 25 σπουδαστές, απόφοιτοι διαφορετικών πανεπιστημίων, τόσο με τεχνικό όσο και με μη-τεχνικό υπόβαθρο. Οι ιδέες που σχεδιάστηκαν και τα prototypes που αναπτύχθηκαν αφορούσαν διαφορετικούς κλάδους όπως: της μόδας, του τουρισμού, της εκπαίδευσης, του εθελοντισμού/ οικολογίας κ.ά. Οι ομάδες ανέπτυξαν επίσης το επιχειρηματικό μοντέλο της ιδέας τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή αποφοίτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο κινητό ηλεκτρονικό επιχειρείν (mobile business). Προσφέρεται δωρεάν και στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων στη σχεδίαση νέων υπηρεσιών και επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο του mobile. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες, διεξάγεται σε 4-5 εβδομάδες και οι σπουδαστές που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με επιτυχία θα λάβουν πιστοποιητικό σπουδών από το ΚΕΚ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και περαιτέρω υποστήριξη από το Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ACEin) του ΟΠΑ.

Η περίοδος υποβολής δηλώσεων ξεκινά στις 19/2 και ολοκληρώνεται στις 15/3. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την αίτηση που θα βρουν στο site www.eltrun.gr/IDT-apply, μαζί με το βιογραφικό τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Δρα. Κατερίνα Φραϊδάκη, στο τηλέφωνο 210-8203663 ή στο e-mail fraidaki@aueb.gr. Όλοι όσοι επιλεγούν θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα με υποτροφίες από την εταιρεία Samsung Electronics Hellas.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights