Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S6: Σκορ 60,000 στο Antutu Benchmark

Samsung Galaxy S6: Σκορ 60,000 στο Antutu Benchmark

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη Samsung (και προς μεγάλη χαρά του γράφων…) να χρησιμοποιεί επεξεργαστή κατασκευασμένο από την ίδια στο επερχόμενο Galaxy S6 φαίνεται πως επιβεβαιώνονται για μια ακόμα φορά, μέσω του Antutu Benchmark.

Συγκεκριμένα μια συσκευή με ονομασία μοντέλου SM-G925 έκανε την εμφάνιση της στο Antutu Benchmark, με τον Exynos 7420 της Samsung στο εσωτερικό της. Το ενδιαφέρον φυσικά είναι η μετρήσιμη απόδοση του Exynos 7420 μέσω του Αntutu Benchmark με το συνολικό “σκορ” του Galaxy S6 να ξεπερνά τις 60,000.

Με μια “αναλυτικότερη” ματιά μπορεί κανείς να δει ότι στο εσωτερικό του Galaxy S6 και χάρη στον Exynos 7420 θα βρίσκονται συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας, με τους 4 να είναι αρχιτεκτονικής A-53 και τους τέσσερις ισχυρότερους να είναι οι Α-57 της ARM, χρονισμένοι μάλιστα ιδιαίτερα υψηλά στα 2.1 GHz.

Χάρη στο Antutu Benchmark βλέπουμε και μια άμεση σύγκριση της απόδοσης του Exynos 7420 στο Galaxy S6, με τον Exynos 5433 που χρησιμοποιεί η Samsung σε συγκεκριμένες εκδόσεις του Galaxy Note 4 .

galaxy-s6-antutu-in2mobile-featured-image

Ο Exynos 5433 χρησιμοποιεί την ίδια διάταξη “πυρήνων” στο εσωτερικό του, με τον χρονισμό των Α-57 να είναι ελαφρώς χαμηλότερος στο 1.9 GHz. Η απόδοση του Exynos 7420 όμως είναι από απλά αισθητά έως πολύ “καλύτερη” και μάλιστα ακόμα και η απόδοση της Mali T760 κάρτας γραφικών που βρίσκεται στο εσωτερικό και των δύο επεξεργαστών είναι καλύτερη στο Galaxy S6 πιθανότατα λόγω υψηλότερου χρονισμού λειτουργίας της.

Το ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση είναι πως το Galaxy S6 δείχνει να είναι σημαντικά πιο ισχυρό από τον προκάτοχο του, και τις περισσότερες επερχόμενες συσκευές του ανταγωνισμού που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, επιβεβαιώνοντας την επιλογή της Samsung να χρησιμοποιήσει δικό της επεξεργαστή.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Galaxy S6 που μπορεί να “ανιχνεύσει” το Antutu Benchmark, η ανάλυση της οθόνης θα είναι φυσικά 2560 x 1440 pixels, με τη διαγώνιο της να αναφέρεται στις 5.1 ίντσες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights