Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Tο 9ο Samsung Service Lab Workshop στις 16 & 17 Φεβρουαρίου

Tο 9ο Samsung Service Lab Workshop στις 16 & 17 Φεβρουαρίου

απο iGlobal

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo 9ο Samsung Service Lab Workshop, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και στις 17 Φεβρουαρίου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS.

Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών (Ώρες: 09.00 -13.00 αντίστοιχα), προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών.

Ο στόχος του συγκεκριμένου workshop είναι η γνωριμία με τις after sales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και η διαχείριση πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/, καθώς και καλώντας στο 213 0109300, καθημερινές (10.00 – 16.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights