Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia Z4: Εμφανίστηκε στο GeekBench
sony-z4-geekbench-in2mobile-featured-image

Sony Xperia Z4: Εμφανίστηκε στο GeekBench

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, μια High End συσκευή, αυτή τη φορά το Xperia Z4 της Sony, κάνει την πρώτη του “εμφάνιση” στη λίστα αποτελεσμάτων ενός Benchmark και συγκεκριμένα του GeekBench.

Η ιδιαιτερότητα του Geekbench είναι πως “μετράει” η καλύτερα δοκιμάζει την απόδοση του επεξεργαστή κάθε συσκευής και όχι συνολικά μαζί με την κάρτα γραφικών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εμφανίστηκε στη λίστα αποτελεσμάτων του Geekbench, εμφανίστηκε μια συσκευή της Sony που φαίνεται να χρησιμοποιεί τον SnapDragon 810 της Qualcomm, τον νεότερο και ισχυρότερο επεξεργαστή της εταιρείας.

Η συσκευή φαίνεται να “τρέχει” την 5.0.2 έκδοση του Android Lollipop και σύμφωνα με το Geekbench λειτουργεί σε 64-bit mode. Παρόλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα στο Multicore test είναι μόλις 3576 όχι ιδιαίτερα υψηλό δηλαδή. Η συσκευή βέβαια σίγουρα δεν είναι ακόμα στο στάδιο της παραγωγής και είναι πολύ πιθανόν η απόδοση της να βελτιωθεί μέχρι να κυκλοφορήσει το Xperia Z4.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights