Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Note 2: Επιβεβαιώνεται η αναβάθμιση σε Android Lollipop
note-2-lollipop-update-in2mobile-featured-image

Samsung Galaxy Note 2: Επιβεβαιώνεται η αναβάθμιση σε Android Lollipop

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, στην επίσημη σελίδα της Samsung στη Φινλανδία είχε εμφανιστεί το Galaxy Note 2 σαν μια από τις συσκευές της εταιρείας που θα λάμβαναν μελλοντικά την αναβάθμιση σε Android Lollipop.

Σήμερα, με σχεδόν “επίσημο” τρόπο, η Samsung Πολωνίας, επιβεβαίωσε μέσω ενός tweet στον επίσημο λογαριασμό της στο Tweeter πως το Galaxy Note 2 θα είναι μια από τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android Lollipop το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το ενδιαφέρον με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι πως το Galaxy Note 2 αποτελεί μια αρκετά “παλιά” χρονολογικά τουλάχιστον συσκευή, και συνήθως οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων δεν υποστηρίζουν τόσο παλιές συσκευές με νέες αναβαθμίσεις. Φαίνεται όμως πως η Samsung πολύ σωστά επιλέγει να μην ακολουθήσει αυτή την πολιτική σε ότι αφορά το Galaxy Note 2, αφού η συσκευή παραμένει μέχρι και σήμερα αρκετά δημοφιλής για την “ηλικία” της, ενώ και τεχνικά έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τη νέα έκδοση χωρίς προβλήματα.

Μπορεί στο εσωτερικό της να βρίσκεται ο Exynos 4412 με τους τέσσερις παλαιούς πλέον A-9 πυρήνες επεξεργασίας της ARM, αυτοί παραμένουν όμως μέχρι και σήμερα σημαντικά ισχυρότεροι σε απόδοση από τους A-7 επίσης της ARM που χρησιμοποιούνται σε πολλές νεότερες συσκευές. Ταυτόχρονα με 2 GB μνήμης RAM, το Galaxy Note 2 μπορεί θεωρητικά πάντα να συνεχίσει να προσφέρει άνετο Multitasking ακόμα και με Android Lollipop.

Δυστυχώς, η Πολωνική Samsung δεν ξεκαθάρισε αν η αναβάθμιση σε Android Lollipop θα περιέχει όλες τις βελτιώσεις και νέες δυνατότητες που έχουν οι επόμενες συσκευές της εταιρείας όπως το Galaxy Note 3 και το Galaxy Note 4 που ήδη έχει αρχίσει να αναβαθμίζεται σε Android Lollipop. Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση της Samsung μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί από τη στιγμή που πολλές νεότερες συσκευές ακόμα και της ίδιας της εταιρείας μέχρι στιγμής θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα λάβουν την αναβάθμιση σε Android Lollipop όπως και πολλές συσκευές του ανταγωνισμού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights