Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Δίνει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο για την διόρθωση κενών ασφαλείας.
google-in2mobile-featured-image1

Google: Δίνει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο για την διόρθωση κενών ασφαλείας.

απο Kostas Gliatiotis

Μετά τις επανειλημμένες αποκαλύψεις κενών ασφαλείας από τη Google σε λειτουργικά συστήματα ανταγωνιστικών εταιρειών μέσω του project Zero της εταιρείας, φαίνεται πως η εταιρεία αποφάσισε να είναι λιγότερο αυστηρή σε ότι έχει να κάνει με το χρονικό περιθώριο που δίνει στους δημιουργούς κάθε λειτουργικού συστήματος να τα διορθώσουν.

Συγκεκριμένα, η Google ανακοίνωσε πως το χρονικό περιθώριο των 90 ημερών που δίνει στις εταιρείες να διορθώσουν τα κενά ασφαλείας που ανακαλύπτει μέσω του Project Zero, θα μπορεί να επεκταθεί σε περίπτωση που αυτές ενημερώσουν ότι εργάζονται ώστε να το διορθώσουν. Σε αυτή την περίπτωση η Google θα δίνει επιπλέον 14 ημέρες χρόνο ώστε να βρεθεί μια λύση για το κάθε πρόβλημα πριν τελικά το δημοσιοποιήσει.

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να ανακοινώνει κενά ασφαλείας όταν οι 90 ημέρες συμπληρώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο ή σε κάποια αργία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights