Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Δοκιμάζει την 5.1 έκδοση του Android στο Nexus 5
android-5-1-nexus-5-in2mobile-featured-image-2

Google: Δοκιμάζει την 5.1 έκδοση του Android στο Nexus 5

απο alpha

Με το Android Lollipop ή αλλιώς την έκδοση 5,0 του λειτουργικού συστήματος της Google να μην έχει ακόμα φτάσει σε πολλές από τις συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά, η εταιρεία φαίνεται πως έχει ήδη έτοιμη την επόμενη έκδοση του λειτουργικού με την μάλλον αναμενόμενη ονομασία Android 5.1

Οι πρώτες συσκευές με την νέα έκδοση θα είναι αυτές που ανήκουν στο πρόγραμμα Android One που έχει ανακοινώσει η εταιρεία για τις αναπτυσσόμενες αγορές.

Παρόλα αυτά, σήμερα εμφανίστηκε στη λίστα αποτελεσμάτων του GeekBench ένα Nexus 5 που “τρέχει” ήδη το Android 5.1, κάτι που σημαίνει πως η Google ετοιμάζεται να διαθέσει τη νέα έκδοση και για τις Nexus  συσκευές.

android-5-1-nexus-5-in2mobile-featured-image

Το ότι εμφανίζεται το Nexus 5 στο Geekbench και όχι το νεότερο Nexus 6 δεν σημαίνει απαραίτητα πως η νέα έκδοση δεν υπάρχει και για αυτό, αφού μπορεί απλά μέχρι στιγμής να μην έχει … εμφανιστεί κάποιο Nexus 6 με το Android 5.1 σε κάποιο Benchmark.

Το “περίεργο” της υπόθεσης όμως είναι πως μέχρι σήμερα η Google δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση για τις αλλαγές που περιέχει το Android 5.1. Συνήθως όταν κάποια νεότερη έκδοση περιλαμβάνει απλά επιδιορθώσεις προβλημάτων και μικρές αλλαγές χρησιμοποιείται η ονομασία της νεότερης εκείνη τη στιγμή έκδοσης, με το τρίτο στην σειρά ψηφίο να δηλώνει τις αλλαγές όπως έγινε με την έκδοση 5.0.1

Λογικά, κάποια στιγμή πριν την παρουσίαση του Android 5.1 η Google θα δημοσιοποιήσει έστω και χωρίς κάποια συγκεκριμένη εκδήλωση, τις αλλαγές που αυτό περιέχει, και πιθανότατα θα ξεκινήσει νέος γύρος… αναμονής μέχρι η έκδοση αυτή να φτάσει και σε άλλες συσκευές της αγοράς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights