Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung: Έδωσε το παρών στην ημερίδα για το Design και την Αρχιτεκτονική, «ΕΣΩ»

Samsung: Έδωσε το παρών στην ημερίδα για το Design και την Αρχιτεκτονική, «ΕΣΩ»

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas ήταν ο Χορηγός Τεχνολογίας στην ημερίδα «ΕΣΩ», με θέμα το Σχεδιασμό και την Αρχιτεκτονική. Η τέταρτη ημερίδα του ΕΣΩ διαπραγματεύεται το θέμα της πόλης και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Σε συνέχεια και της περσινής συνεργασίας, η Samsung έδωσε το παρών στην ημερίδα, συνδέοντας τον υψηλό σχεδιασμό των προϊόντων της με την αισθητική και το σχεδιασμό των χώρων. Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις Curved UHD τηλεοράσεις (HU8500 78 & 65 ιντσών), των οποίων ο σχεδιασμός διαθέτει τόσο μοντέρνα όσο και μινιμαλιστικά στοιχεία από τη σύγχρονη τέχνη και αρχιτεκτονική.

Η σχέση μεταξύ τεχνολογίας και design αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα πιο σημαντικά πεδία ενδιαφέροντος της Samsung, η οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον κομψό σχεδιασμό των προϊόντων της. Στο πλαίσιο αυτό οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να δουν και να χρησιμοποιήσουν τα smartphones Galaxy Note 4, Galaxy A3 και Galaxy Α5. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της ημερίδας δύο τυχεροί είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν το Samsung Galaxy Note 4 και το νέο Galaxy A5 αντίστοιχα.

Το ΕΣΩ αποτελεί πλέον την ετήσια συνάντηση για την Αρχιτεκτονική και το design στην Ελλάδα. Πλήθος συμμετεχόντων παρακολούθησε την ημερίδα που συγκέντρωσε σημαντικούς ομιλητές, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικές περιοχές του δημιουργικού τομέα, όπως η διάσημη Ιταλίδα σχεδιάστρια Carlotta de Bevilacqua, ο Δημήτρης Κολιαδήμας των Designers United κ.α.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights