Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Youtube “Kids”: Έκδοση της εφαρμογής για μικρά παιδιά
youtube-60-fps-in2mobile-featured-image

Youtube “Kids”: Έκδοση της εφαρμογής για μικρά παιδιά

απο iGlobal

Το Youtube ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μια ξεχωριστή έκδοση της εφαρμογής του για Android συσκευές με την ονομασία Youtube “kids” που θα προσφέρει όπως δηλώνει και η ονομασία της, ευκολότερη πρόσβαση σε περιεχόμενο για μικρά παιδιά.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ώστε να προβάλει μόνο παιδικά βίντεο που υπάρχουν ήδη στο Youtube από διάφορες δημοφιλείς κατηγορίες όπως “Ο τόμας το τραινάκι” και πολλούς ακόμα γνωστούς σε μικρά παιδιά “ήρωες. Το Youtube “kids” θα παρουσιάζει τα βίντεο σε κατηγορίες ανάλογα με το περιεχόμενο τους, και θεωρητικά τουλάχιστον θα μπορεί κανείς να βρει ευκολότερα αυτά που ταιριάζουν σε μικρά παιδιά. Ταυτόχρονα η αυτόματη προβολή προτεινόμενων βίντεο δεν θα παρουσιάζει κατά λάθος αυτά που δεν είναι για παιδιά.

Η Google πρόκειται να ξεκινήσει τη διάθεση του Youtube “kids” στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει ήδη συμφωνήσει με στούντιο και παρόχους περιεχομένου ώστε να προβάλει αμέσως κάθε νέο επεισόδιο από τις σειρές τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights