Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG και o ΣΚΑΪ οργανώνουν Ημερίδα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Η LG και o ΣΚΑΪ οργανώνουν Ημερίδα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

απο Kostas Gliatiotis

Πιστή στη φιλοσοφία αλλά και τη δέσμευσή της Lifes Good, η LG Electronics Hellas (LG) και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της κοινής ενέργειας lifes good.gr, οργανώνουν Ημερίδα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο αποκλειστικά για 250 τυχερούς που θα κερδίσουν μια από τις 125 διπλές προσκλήσεις. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας με θέμα «Διατροφή στη Μεσόγειο: Υγεία και Ευζωία», οι τέσσερις βασικοί ομιλητές, θα αναλύσουν τη σημασίας των διατροφικών συνηθειών της μεσογειακής διατροφής στη διατήρηση της υγείας και της ευζωίας.

Η Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου, στις 12:00, στις εγκαταστάσεις του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, θα συντονιστεί από την Καθηγήτρια Αντωνία Ματάλα, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Διατροφής και Κλινικής Διαιτολογίας, ενώ το πρόγραμμα των ομιλιών περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες «Μεσογειακή δίαιτα και υγεία», «Βιώσιμη κατανάλωση τροφής», «Η ανάγκη υιοθέτησης των αρχών της Μεσογειακής δίαιτας από τους νέους» και «Νέες διατροφικές οδηγίες για τον Ελληνικό πληθυσμό». Εισηγητές των ενοτήτων θα αποτελέσουν αντίστοιχα οι ομιλητές Δρ. Μερόπη Κοντογιάννη, Επίκουρη Καθηγήτρια με αντικείμενο «Κλινική Διατροφή», Δρ. Βασιλική Κωσταρέλλη, Επίκουρη Καθηγήτρια με αντικείμενο «Διατροφική Συμπεριφορά και Υγεία», Δρ. Ανδριάνα Καλιώρα, Επίκουρη Καθηγήτρια με αντικείμενο «Διατροφή του Ανθρώπου και Τρόφιμα» και Δρ. Χριστίνα Καστορίνη, Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις για να παρακολουθήσουν την ημερίδα αλλά και να ενημερωθούν για κάθε νέα δραστηριότητα ακολουθώντας αυτό το link.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights