Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Νέα, εντυπωσιακά smartphones μεσαίας κατηγορίας με premium σχεδιασμό και λειτουργίες
lg-new-midrange-lineup-in2mobile-featured-image

LG: Νέα, εντυπωσιακά smartphones μεσαίας κατηγορίας με premium σχεδιασμό και λειτουργίες

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει στο φετινό Mobile World Congress (MWC) 2015 μία νέα σειρά εκπληκτικών smartphones μεσαίας κατηγορίας σε εξαιρετικές τιμές, που διαθέτουν όμως σχεδιασμό και χαρακτηριστικά των premium μοντέλων.

Η νέα σειρά της LG, που περιλαμβάνει τέσσερα νέα smartphones, τα μοντέλα Magna, Spirit, Leon και Joy, χρησιμοποιεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της LG προκειμένου να προσφέρει μέγιστη απόδοση και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης σε ακόμα μεγαλύτερο εύρος καταναλωτών. Συνδυάζοντας το καλύτερο λειτουργικό με τις καλύτερες σχεδιαστικές καινοτομίες και UX, η LG κατάφερε να διατηρήσει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο στυλ και τη χρηστικότητα. Τα LG Magna και LG Spirit σχεδιάστηκαν για να εφαρμόζουν ακόμα πιο άνετα στο ανθρώπινο χέρι, χάρη στο ελαφρά κυρτό τους σχήμα, ενώ η οθόνη τους διαθέτει επίσης ελαφριά καμπύλη ακτίνας 3.000 χιλιοστών για ακόμα πιο λεπτό προφίλ.

LG New Mid-range Smartphones_4

Οι τέσσερις νέες συσκευές της LG θα είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις 3G αλλά και 4G, ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική της εταιρείας να επεκτείνει την παρουσία της στην κατηγορία, προσφέροντας διαφορετικές λύσεις για διαφορετικά δίκτυα. Οι εκδόσεις 3G και 4G διαθέτουν παρόμοια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, ωστόσο ξεχωρίζουν, καθώς οι συσκευές 4G θα διαθέτουν μεταλλικό καπάκι πλάτης, ενώ οι συσκευές 3G θα διαθέτουν πλαστικό.

Το νέο LG Magna, το όνομα του οποίου σημαίνει «το μεγαλύτερο» στα Λατινικά, διαθέτει οθόνη αφής τεχνολογίας incell 5 ιντσών, μέγεθος που συναντά κανείς συνήθως μόνο στα premium smartphones, και επεξεργαστή QuadCore. Με τη βασική πίσω κάμερα ανάλυσης 8 megapixel και την μπροστινή ανάλυσης 5 megapixel, το LG Magna σχεδιάστηκε για τη λήψη φωτογραφιών selfies υψηλής ποιότητας. Η πιο ισχυρή αποσπώμενη μπαταρία για την κατηγορία του ισχύος 2,540mAh προσφέρει φορητότητα στη συσκευή για μία ολόκληρη μέρα με κανονική χρήση.

Το νέο LG Spirit, ενσωματώνει το πνεύμα της καινοτομίας της LG, ενώ διαθέτει οθόνη αφής τεχνολογίας incell 4.7 ιντσών και κάμερα 8 megapixel. Η τεχνολογία της οθόνης αφής In-cell επιτρέπει στις συσκευές να είναι ακόμα πιο λεπτές, ενώ επιπλέον μεγιστοποιεί την έκταση της οθόνης ελαχιστοποιώντας το πλαίσιο (bezel). Καθώς ουσιαστικά ‘φέρνουν’ τις εικόνες ακόμα πιο κοντά στην οθόνη, οι οθόνες in-cell προσφέρουν βελτιωμένους αισθητήρες με πιο γρήγορη ανταπόκριση, καλύτερη ορατότητα στο φυσικό φως και πιο ζωντανές εικόνες.

Το νέο LG Leon, που σημαίνει «λιοντάρι» στα Λατινικά, διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών και premium σχεδιασμό. Τέλος, το μικρότερο smartphone της σειράς, το LG Joy, διαθέτει οθόνη 4 ιντσών και προσφέρει στον χρήστη μια απόλυτα απολαυστική εμπειρία που χωράει σε κάθε τσέπη.

Στην νέα σειρά smartphones μεσαίας κατηγορίας, η LG ενσωματώνει όλες τις δημοφιλείς και βραβευμένες UX λειτουργίες που είχαν σχεδιαστεί αρχικά για τις premium συσκευές της. Με τη λειτουργία Gesture Shot, ο χρήστης μπορεί εύκολα να τραβήξει τις καλύτερες λήψεις selfies με μια απλή κίνηση ενεργοποιώντας ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων. Η LG έχει μεγαλώσει την απόσταση από την οποία η κάμερα μπορεί να αναγνωρίσει τις κινήσεις στο 1,5 μέτρο, έτσι ώστε να διευκολύνει και τα δημοφιλή selfie sticks. Η λειτουργία Glance View, η οποία έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή της στο G Flex 2, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν με μια απλή κίνηση του χεριού (swipe) στην επιφάνεια της οθόνης βασικές πληροφορίες όπως την ώρα, τα τελευταία εισερχόμενα μηνύματα ή τις αναπάντητες κλήσεις, ακόμη και όταν η οθόνη είναι σβηστή.

«Η νέα σειρά της LG για τη μεσαία κατηγορία συνεχίζει να εμπλουτίζει την ήδη υπάρχουσα και επιτυχημένη συλλογή μας με εξαιρετικά smartphones σε λογικές τιμές», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Για εκατομμύρια των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο που αναζητούν το smartphone που τους ταιριάζει, κύριος παράγοντας στην απόφασή τους είναι η ισορροπία στα χαρακτηριστικά και όχι η ταχύτητα ή το μέγεθός της συσκευής. Η νέα μας σειρά θα στρέψει ακόμα περισσότερους καταναλωτές στην LG για την αγορά του επόμενου smartphone τους».

Η νέα συλλογή της LG για τη μεσαία κατηγορία θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές παγκοσμίως από αυτήν την εβδομάδα. Οι επισκέπτες του MWC 2015 μπορούν να επισκεφτούν το booth της LG στην Αίθουσα 3 του Fira Gran Via και να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της εταιρίας.

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG Magna:

Οθόνη 5.0 ίντσες HD (294 ppi)
Επεξεργαστής 1.2GHz ή 1.3GHz Quad-Core*
Κάμερα 8MP ή 5MP* / 5MP
Μνήμη 8GB / 1GB
Μπαταρία 2,540mAh
Λειτουργικό Σύστημα Android 5.0 Lollipop
Δίκτυο 4G Cat. 4 / HSPA+ 21Mbps
Μέγεθος 139.7 x 69.9 x 10.2 χιλ.

 

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG Spirit:

 

Οθόνη 4.7 ίντσες HD (312 ppi)
Επεξεργαστής 1.2GHz ή 1.3GHz Quad-Core*
Κάμερα 8MP ή 5MP* / 1MP
Μνήμη 8GB / 1GB
Μπαταρία 2,100mAh
Λειτουργικό Σύστημα Android 5.0 Lollipop
Δίκτυο 4G Cat. 4 / HSPA+ 21Mbps
Μέγεθος 133.3 x 66.1 x 9.9 χιλ.

 

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG Leon:

 

Οθόνη 4.5 ίντσες FWVGA (220 ppi)
Επεξεργαστής 1.2GHz ή 1.3GHz Quad-Core*
Κάμερα 8MP ή 5MP* / VGA
Μνήμη 8GB / 1GB
Μπαταρία 1,900mAh
Λειτουργικό Σύστημα Android 5.0 Lollipop
Δίκτυο 4G Cat. 4 / HSPA+ 21Mbps
Μέγεθος 129.9 x 64.9 x 10.9 χιλ.

 

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG Joy:

 

Οθόνη 4.0 ίντσες WVGA (233 ppi)
Επεξεργαστής 1.2GHz Quad-Core /1.2GHz Dual-Core*
Κάμερα 5MP / VGA
Μνήμη 8GB ή 4GB*/1GB ή 512MB*
Λειτουργικό Σύστημα Android 5.0 Lollipop /Android 4.4 KitKat
Μπαταρία 1,900mAh
Δίκτυο 4G Cat. 4 / HSPA+ 21Mbps
Μέγεθος 122.7 x 64.0 x 11.9 χιλ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights