Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H Win Medica αυξάνει την παραγωγικότητα της υιοθετώντας mobile λύσεις της Microsoft

H Win Medica αυξάνει την παραγωγικότητα της υιοθετώντας mobile λύσεις της Microsoft

απο Kostas Gliatiotis

H Win Medica, μια νέα φαρμακευτική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2008, και απασχολεί 121 άτομα, βασική προτεραιότητας της οποίας αποτελεί η αναβάθμιση της φροντίδας του ασθενούς με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, αποφάσισε να υιοθετήσει mobile λύσεις της Microsoft. Με την απόκτηση 85 Windows 8.1 tablets pro, η εταιρία στοχεύει στην αύξηση παραγωγικότητας των εργαζομένων της, προσφέροντας τους την απαραίτητη ευελιξία και ταχύτητα ώστε να πετυχαίνουν τους στόχους τους.  Με την απόκτηση των tablets, οι πωλητές της εταιρίας έχουν πλέον τη δυνατότητα να εργάζονται από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή, έχοντας πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και τα προγράμματα Microsoft.

Η επένδυση σε σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις, εντάσσεται στο πλαίσιο της σύγχρονης στρατηγικής της Win Medica. Ήδη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας αξιοποιεί το εργαλείο της Microsoft, Microsoft Dynamics CRM, το οποίο καλύπτει το σύνολο καθημερινών εργασιών των υπαλλήλων, ενώ παράλληλα με τη χρήση του επιτυγχάνεται η αύξηση παραγωγικότητας και η αποτελεσματικότερη διοίκηση των πωλήσεων. Ένας από τους βασικότερους παράγοντες που οδήγησε την εταιρεία στην απόκτηση των Windows tablets, ήταν το πλεονέκτημα ότι τα προγράμματα που ήδη χρησιμοποιούσαν οι εργαζόμενοι σε άλλες συσκευές, έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στα tablets, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Με τα Windows 8.1 tablets, η Win Medica ενίσχυσε την παραγωγικότητα των εργαζομένων, παρέχοντας τους μια φορητή συσκευή με τεχνολογία αιχμής, η οποία τους επιτρέπει να εργάζονται αδιάλειπτα και συνεχόμενα, χωρίς γεωγραφικά ή χρονικά εμπόδια, έχοντας παράλληλα πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα προγράμματα και τις πιο σύγχρονες εφαρμογές.

Ο Υπεύθυνος Μηχανογράφησης  της Win Medica, Γιώργος  Χριστοδούλου, δήλωσε: «Η εταιρεία μας απέναντι στην πρόκληση για αντικατάσταση του υπάρχοντος ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε tablet, εμπιστεύτηκε την εμπειρία σε λειτουργικό, τεχνογνωσία και εργαλεία της Microsoft. Μέσα από τις εφαρμογές και τα εργαλεία της, συνεχίσαμε να  λειτουργούμε χωρίς να επανασχεδιάσουμε ή να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας, επιτυγχάνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο business continuity

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος, Διευθυντής Πωλήσεων της Microsoft Hellas, δήλωσε: «Είναι χαρά μας που για μια ακόμη φορά η φαρμακευτική εταιρία Win Medica επιλέγει και εμπιστεύεται τις λύσεις της Microsoft, οι οποίες έχουν ως βασικό στόχο την αύξηση παραγωγικότητας των εργαζομένων. Το Windows tablet  επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα προγράμματα και τις εφαρμογές από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή, καθιστώντας το την ιδανικότερη συσκευή για σύγχρονες επιχειρήσεις.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Windows 8 μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/why-windows.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights