Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το νέο LG G Flex2 ξεκινά την παγκόσμια διάθεσή του
lg-g-flex-2-in2mobile-featured-image

Το νέο LG G Flex2 ξεκινά την παγκόσμια διάθεσή του

απο iGlobal

Ενώ το μεγαλύτερο γεγονός της βιομηχανίας της Κινητής Τηλεφωνίας, το Mobile World Congress (MWC) 2015 ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη, η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε σήμερα τη παγκόσμια διάθεση του πολυαναμενόμενου G Flex2. Οι μεγαλύτεροι πάροχοι των Ηνωμένων Πολιτειών, του Χονγκ-Κόνγκ, της Σιγκαπούρης, της Γαλλίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι ανάμεσα στους πρώτους που θα ξεκινήσουν τη διάθεση του LG G Flex2, ενώ στις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του MWC, θα ξεκινήσει να διατίθεται σε μεγάλες αγορές της Νότιας και Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας.

Από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη CES 2015, το G Flex2 έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς επαίνους για την κομψή εμφάνιση, τις υψηλές επιδόσεις και τις μοναδικές λειτουργίες του UX, οι οποίες έχουν προσαρμοστεί ειδικά στο μοναδικό κυρτό του σχήμα. Αποτέλεσε αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα νέα προϊόντα της φετινής CES, το οποίο κυριολεκτικά σάρωσε τα βραβεία σε μια σειρά από κατηγορίες. Διατηρώντας την κυρτή φόρμα του προκατόχου του, το νέο G Flex2 διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης Full HD και πάνελ τεχνολογίας PlasticOLED, η οποία εξασφαλίζει απίστευτα καθαρές και ζωντανές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει για την κομψότητα και την ακόμη μεγαλύτερη αντοχή της.

LG G Flex2_4

Οι βελτιώσεις συνεχίζουν και στο εσωτερικό της συσκευής, αφού το LG Flex2 έρχεται εφοδιασμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 810, ο οποίος φροντίζει, ώστε οι επιδόσεις να είναι εξίσου εντυπωσιακές με τον σχεδιασμό του. Η πλάτη της συσκευής διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες αυτό-ίασης, καθώς πλέον η αυτόματη αποκατάσταση μιας γρατζουνιάς ολοκληρώνεται σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Τέλος, χάρη στη λειτουργία Fast Charge, η μπαταρία των 3000 mAh μπορεί να φτάνει σχεδόν στο 50% της φόρτισης σε λίγο περισσότερο από 30 λεπτά της ώρας.

Για να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία χρήσης, το G Flex2 συνοδεύεται από μία βελτιωμένη έκδοση της λειτουργίας Gesture Shot, η οποία κάνει τη λήψη selfies πιο εύκολη από ποτέ, με μόλις μία απλή χειρονομία του χρήστη. Στη νέα έκδοση του χαρακτηριστικού ‘Gesture shot’, η απόσταση από την οποία το κινητό μπορεί να αναγνωρίζει τη χειρονομία αυξήθηκε στο 1,5 μέτρο, ιδανική για τα σύγχρονα selfie sticks που είναι πλέον ιδιαίτερα δημοφιλή. Επιπλέον, το νέο ‘Gesture View’ επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει πολύ εύκολα την τελευταία φωτογραφία ή selfie που έβγαλε, αμέσως μετά τη λήψη, ενώ η λειτουργία Glance View επιτρέπει στο χρήστη, με μια απλή κίνηση του χεριού (swipe) στην επιφάνεια της οθόνης, να δει βασικές πληροφορίες, όπως την ώρα, τα τελευταία εισερχόμενα μηνύματα ή τις αναπάντητες κλήσεις, ακόμη και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη.

«Το G Flex2 αποδεικνύει ότι στο χώρο των σημερινών smartphones, υπάρχουν ακόμη περιθώρια για καινοτομικό σχεδιασμό που δεν περιορίζεται στην παρουσίαση μοντέλων με μεγαλύτερη οθόνη ή μεταλλικό σκελετό», δήλωσε ο κ. Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics Mobile Communications Company. «Πιστεύουμε ότι το G Flex2 αποτελεί το τέλειο παράδειγμα αρμονικής συνύπαρξης σχεδιασμού και λειτουργικότητας για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Πρόκειται πραγματικά για ένα smartphone που θα μαγνητίζει τα βλέμματα».

Επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση και δείτε την ιστορία πίσω από το σχεδιασμό του μοναδικού LG G Flex2 : https://www.youtube.com/watch?v=IAoZlV10Czc&feature=youtu.be

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG G Flex2:  

(ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με την Αγορά): 

  • Επεξεργαστής: Qualcomm® Snapdragon™ 810 με 64-bit οκτα-πύρηνη CPU στα 2.0GHz
  • Οθόνη: 5.5 ιντσών Full HD Curved P-OLED (1080 x 1920 pixels / 403 ppi)
  • Μνήμη: 16/32MB eMMC ROM / 2GB DDR4 RAM / θύρα microSD (έως 2TB)
  • Κάμερα: πίσω 13.0MP με OIS+ και Laser Auto Focus / Εμπρός 2.1MP
  • Μπαταρία: 3.000mAh (ενσωματωμένη)
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.0 Lollipop
  • Διαστάσεις: 149,1 x 75,3 x 7,1-9,4 χιλιοστά
  • Βάρος: 152 γραμμάρια
  • Δίκτυα: 4G LTE / HSPA+ 21/42 Mbps
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X) 4.1, NFC, SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0
  • Χρώματα: Ασημί (Platinum Silver), Κόκκινο (Flamenco Red)
  • Άλλα Χαρακτηριστικά: Gesture Shot, Gesture View, Glance View

LG G Flex2_1

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights