Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola: Το ανανεωμένο Moto E με επεξεργαστή 64-bit
moto-e-2015-in2mobile-featured-image

Motorola: Το ανανεωμένο Moto E με επεξεργαστή 64-bit

απο Kostas Gliatiotis

Η Motorola επιμένει (και καλά κάνει…) στην επιλογή της να παρουσιάζει κατά κύριο λόγο οικονομικές συσκευές με ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά, και στη συνέχεια απλά να τις ανανεώνει με νεότερες εκδόσεις τους, χωρίς απαραίτητα κάθε νέα έκδοση να δημιουργεί μια νέα σειρά συσκευών.

Το Moto E λοιπόν, η οικονομικότερη συσκευή της εταιρείας που παρουσιάστηκε πριν περίπου ένα χρόνο, ανανεώθηκε, με την νέα έκδοση της να προσφέρει υποστήριξη 4G/LTE δικτύων κινητής τηλεφωνίας, αλλά και επεξεργαστή 64-bit στο εσωτερικό της.

Η νέα έκδοση της συσκευής διατηρεί την τιμή πώλησης στο απόλυτα λογικό ποσό των 150 δολαρίων, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και θα διατεθεί αρχικά.

Το Moto E 2015 θα βασίζεται όπως είναι μάλλον αναμενόμενο στον SnapDragon 410 της Qualcomm που διαθέτει τέσσερις πυρήνες Α-53 στο εσωτερικό του που προσφέρουν και την υποστήριξη για 64-bit.Φυσικά το νέο Moto E θα έρθει στην αγορά με το Android Lollipop προεγκατεστημένο, ακολουθώντας και σε αυτόν τον τομέα την πολύ καλή παράδοση της Motorola για την γρήγορη διάθεση κάθε νέας έκδοσης του Android της Google. Παρόλα αυτά, η 3G έκδοση της συσκευής θα χρησιμοποιεί τον παλαιότερο SnapDragon 200 της Qualcomm και πάλι, με την έκδοση αυτή να διατίθεται πιθανότατα σε ακόμα χαμηλότερη τιμή.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος έχει αυξηθεί σε 8 GB ενώ συνεχίζει να υπάρχει υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD (που απουσιάζει πλέον μόνο από το Moto X). Η κάμερα τέλος παραμένει στα 5 Mpixels πιθανότατα προκειμένου η Motorola να καταφέρει να κρατήσει το κόστος του Moto E σε χαμηλά επίπεδα. Η ανάλυση της οθόνης παραμένει και αυτή προφανώς για λόγους κόστους στα 960 x 540 pixels, που όμως είναι απόλυτα αποδεκτή για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα διατεθεί και στη χώρα μας η νεότερη έκδοση του Moto E, ελπίζουμε όμως αυτό να γίνει σύντομα από κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights