Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge: Αποκαλύπτονται μαζί !
eldrar-murtazin-galaxy-s6-leak-in2mobile-featured-image

Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge: Αποκαλύπτονται μαζί !

απο Kostas Gliatiotis

Ο γνωστός παλαιότερα για τις διαρροές πληροφοριών και συσκευών πριν τη παρουσίαση τους Eldra Murtazin, πριν από περίπου μια ώρα δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter την πιο “ξεκάθαρη” και λεπτομερή φωτογραφία του επερχόμενου Galaxy S6 της Samsung μαζί με την δεύτερη έκδοση της συσκευής, το Galaxy S6 Edge !

Στην φωτογραφία που δυστυχώς μάλλον επίτηδες δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινή και λεπτομερής, φαίνεται ξεκάθαρα το Galaxy S6 και ο σχεδιασμός του σε μεγάλο βαθμό, χωρίς όμως να αποκαλύπτονται σημαντικές λεπτομέρειες για το πίσω μέρος και των δύο συσκευών.  Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως στο μπροστινό μέρος και των δύο εκδόσεων είναι το μέγεθος του Home key κάτω από την οθόνη, που έχει μεγαλώσει σημαντικά, πιθανόν για την φιλοξενία για μια ακόμα φορά του fingerprint scanner.

Για το Galaxy S6 Edge αποκαλύπτεται, και επιβεβαιώνεται ότι η κυρτή οθόνη σε αντίθεση με το Galaxy Note Edge καλύπτει και τις δύο πλευρές της συσκευής και όχι μόνο τη μία, χωρίς όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Με την επίσημη παρουσίαση του Galaxy S6 από τη Samsung να απέχει μόνο μερικές ημέρες, ο Eldra Murtazin φαίνεται πως περίμενε μέχρι λίγο πριν από αυτή για να αποκαλύψει το Galaxy S6 έστω και χωρίς πολλές από τις λεπτομέρειες που θα θέλαμε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights