Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Παρουσίασε και επίσημα το HTC One M9
htc-one-m9-in2mobile-featured-image

HTC: Παρουσίασε και επίσημα το HTC One M9

απο iGlobal

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, η HTC παρουσίασε πριν λίγη ώρα τη νεότερη High End συσκευή της, με την ονομασία… HTC One M9.

Με την εταιρεία να διατηρεί για μια ακόμα χρονιά την ίδια ουσιαστικά ονομασία, και προσθέτοντας τον κωδικό μοντέλου στο τέλος αυτής, το HTC One M9 ακολουθεί για μια ακόμα φορά τη σχεδιαστική φιλοσοφία του προκάτοχου του HTC One M8. Η εταιρεία διατήρησε την κατασκευή από ένα “μονοκόμματο” αλουμινένιο πλαίσιο, και σαν νέο χαρακτηριστικό τονίζει πως στο HTC One M9 το “πλαϊνό” μέρος του δημιουργείται με διαφορετική τεχνική επεξεργασίας προκειμένου να έχει μια διαφορετική “γυαλιστερή” εμφάνιση και αίσθηση.

Στο “τεχνικό” κομμάτι της παρουσίασης, η HTC επιβεβαίωσε πως στο εσωτερικό του HTC One M9 θα βρίσκεται ο Snapdragon 810 της Qualcomm, με συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας και υποστήριξη 64-bit χαρακτηρίζοντας τον “τον γρηγορότερο επεξεργαστή της αγοράς” (έναν ισχυρισμό που σίγουρα σε μερικές ώρες θα αμφισβητήσει η Samsung….).

Για πρώτη φορά σε συσκευή της σειράς HTC One, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει μια “φυσιολογική” κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης των 20 Mpixels, αποδεχόμενη προφανώς την “αποτυχία” της τεχνολογίας Ultra Pixel των παλαιότερων συσκευών της. Παρόλα αυτά, η μπροστινή κάμερα ανάλυσης μόλις 4 Mpixels του HTC One M9 θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη τεχνολογία, με την εταιρεία να δηλώνει πως χάρη σε αυτή, οι φωτογραφίες θα περιέχουν περισσότερο φως και λεπτομέρεια χάρη στο αυξημένο μέγεθος του αισθητήρα και παρά τη χαμηλή του ανάλυση.

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τις συσκευές της εταιρείας να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου, το HTC One M9 διατηρεί την ίδια διάταξη με τα δύο ηχεία τεχνολογίας Boom Sound πάνω και κάτω από την οθόνη του. Για πρώτη φορά όμως σε κινητό τηλέφωνο, το HTC One M9 θα υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby Surround.

Η οθόνη του HTC One M9 διατηρεί την ανάλυση της σε μόλις 1080p με τις περισσότερες High End συσκευές της αγοράς να προσφέρουν ήδη οθόνες ανάλυσης 2560 x 1400 pixels και σχεδόν όλες όσες πρόκειται να παρουσιαστούν τις επόμενες ώρες και ημέρες να προσφέρουν επίσης αντίστοιχης ανάλυσης οθόνη.

Σε ότι αφορά το λειτουργικό σύστημα τέλος, το Android Lollipop της Google θα “καλύπτεται” από τη νεότερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της HTC με την ονομασία Sense 7 που προσφέρει με τη σειρά του μερικές νέες ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Μια από αυτές είναι η δυνατότητα εναλλαγής “θεμάτων” εμφάνισης του μενού του HTC One M9, ενώ η δημιουργία νέων θεμάτων θα είναι δυνατή από την ίδια τη συσκευή, με τη χρήση φωτογραφιών που βγάζει ο χρήστης με την κάμερα του.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights