Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Watch: Το πρώτο Smartwatch της εταιρείας με Android Wear
huawei-watch-in2mobile-featuerd-image

Huawei Watch: Το πρώτο Smartwatch της εταιρείας με Android Wear

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από λίγη ώρα, η Huawei μπήκε και επίσημα στη λίστα των εταιρειών που κατασκευάζουν Smartwatch με τη δική της πρόταση που ονομάζεται απλά… Huawei Watch.

Το Huawei Watch βασίζεται όπως είναι αναμενόμενο στο Android Wear της Google, και η εμφάνιση του θυμίζει περισσότερο αυτή ενός “κανονικού” ρολογιού με τη χρήση στρογγυλής έγχρωμης οθόνης αφής.

huawei-watch-images-leak2_1020.0

Όπως και με το Talkband B2, η Huawei σκοπεύει να προσφέρει το Huawei Watch σε αρκετές διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις και την … καθημερινότητα του χρήστη του. Το ίδιο το Huawei Watch είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με την εταιρεία να τονίζει ότι οι τεχνικές κατασκευής του πλησιάζουν σε ακρίβεια αυτή της κατασκευής ενός κανονικού ρολογιού.

4

Το Huawei Watch θα προσφέρεται σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς που θα έχουν αντίστοιχα και διαφορετικής κατασκευής “λουράκι” ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του χρήστη.

5

huawei-watch-images-leak16_1020.0 huawei-watch-images-leak17_1020.0 huawei-watch-images-leak18_1020.0

 

Αντίστοιχα η Huawei θα προσφέρει περισσότερες από 40 διαφορετικές “εμφανίσεις” της οθόνης του Huawei Watch ώστε ο χρήστης να διαλέγει αυτή που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση.

6

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, η εταιρεία δηλώνει πως το Huawei Watch θα μπορεί να αναγνωρίσει τι κάνει ο χρήστης του εκείνη την ώρα όπως π.χ. περπάτημα άθληση ποδήλατο κλπ και να προσαρμόζει ανάλογα την εμφάνιση του, αλλά και τη λειτουργικότητα.

7

Φυσικά σαν Smartwach που “σέβεται” τον εαυτό του, το Huawei Watch διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών ώστε να παρακολουθεί την άσκηση και την υγεία του χρήστη του.

8

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights