Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Microsoft: Παρουσίασε τα Lumia 640 και Lumia 640 XL
microsoft-lumia-640-in2mobile-featured-image

Microsoft: Παρουσίασε τα Lumia 640 και Lumia 640 XL

απο Kostas Gliatiotis

Στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2015, η Microsoft παρουσίασε σήμερα τα Lumia 640 και Lumia 640 XL, δύο νέα smartphones τα οποία προσφέρουν στους καταναλωτές μεγαλύτερη ευελιξία κι ελευθερία όσον αφορά την επιλογή του πότε και πού θα κάνουν το ο,τιδήποτε. Και οι δύο συσκευές μπορούν να αναβαθμιστούν στην έκδοση Windows 10*, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώσουν το κινητό τους με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις για ακόμη καλύτερη παραγωγικότητα, ενώ θα είναι διαθέσιμα στην αγορά μέσα στο 2015.

Σε μία αγορά με έντονα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά, η Microsoft συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές μια εντελώς καινοτομική εμπειρία χρήσης, σε κάθε κατηγορία τιμής. H σειρά Lumia 640 προσφέρει διαφορετικές επιλογές hardware — π.χ. κάμερα και οθόνη με διαφορετικές δυνατότητες και διαστάσεις — αλλά και διάφορες υπηρεσίες Microsoft, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν απίστευτη παραγωγικότητα σε προσιτή τιμή. Με τα Lumia 640 και Lumia 640 XL οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη τους προκύψει στο γραφείο, στο σπίτι και στο δρόμο:

  • H ενσωματωμένη μνήμη του 1 GB και ο ισχυρός επεξεργαστής Qualcomm ® Snapdragon ™ με CPU τετραπλού πυρήνα και χρονισμό στο 1.2GHz εξασφαλίζουν εύκολη και ταχύτατη πρόσβαση σε σημαντικά έγγραφα και δημοφιλή websites, εφαρμογές και παιχνίδια.
  • Η οθόνη υψηλής ανάλυσης HD – 5 ιντσών στο Lumia 640 και 5,7 ιντσών στο Lumia 640XL εξασφαλίζει εκπληκτικά λεπτομερείς φωτογραφίες και βίντεο.
  • Η μπαταρία χωρητικότητας 2500 mAh (Lumia 640) και 3000 mAh (Lumia 640 XL) προσφέρει ενέργεια που διαρκεί όλη μέρα.
  • Η κάμερα 8MP (Lumia 640) και 13MP (Lumia 640 XL), με φακό και σύστημα οπτικών ZEISS, εγγυώνται φωτογραφίες που αποτυπώνουν κάθε λεπτομέρεια ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν LED flash, μπροστινή κάμερα για βίντεο-κλήσεις Skype και προ-εγκατεστημένο το λογισμικό Lumia Camera.
  • Το λειτουργικό είναι τα Windows Phone1 (τελευταία έκδοση Lumia Denim), πλήρες με one-swipe Action Center, Word Flow** και Live Folders. Οι χρήστες των Lumia 640 και 640 XL θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους ώστε να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των Windows 10, μόλις αρχίσουν να γίνονται διαθέσιμα αργότερα μέσα στο 2015.
  • Για πρώτη φορά διαθέσιμη στα μοντέλα dual-SIM, η υποστήριξη δικτύων LTE, επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιούν κάθε διαθέσιμη τεχνολογία κινητής επικοινωνίας. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα dual-SIM θα συνοδεύονται από τη λειτουργία Smart Dual SIM, ώστε να διασφαλίζεται ότι καμία κλήση δεν θα χάνεται.

Οι καταναλωτές που θα επιλέξουν τα Lumia 640 και Lumia 640 XL θα μπορούν, μέσα από το πρόγραμμα Windows Insider Program, να έχουν πρόσβαση στα καινοτομικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες των νέων Windows 10, αλλά και να αναβαθμίσουν το λειτουργικό της συσκευής τους σε Windows 10, αργότερα μέσα στη χρονιά. Μεταξύ των κύριων χαρακτηριστικών και των βελτιώσεων που συνοδεύουν τα Windows 10 περιλαμβάνονται νέες universal εφαρμογές Office, Mail & Calendar και Photos, IP messaging μέσω Skype και άλλων προγραμμάτων ενσωματωμένων στην εφαρμογή Μηνυμάτων, μια εντελώς καινούρια εμπειρία browsing μέσα από το νέο Project Spartan browser, και ακόμη καλύτερο integration με την εφαρμογή Cortana** personal assistant.

Τα Lumia 640 και Lumia 640 XL συνοδεύονται επίσης από συνδρομή ενός έτους στο Office365 Personal, το οποίο περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις της σουίτας Office (εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint, Outlook και OneNote) για Lumia, αλλά και ένα PC ή Mac και ένα tablet, συν 1TB αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive και 60 λεπτά δωρεάν κλήσεων Skype Unlimited Worldwide κάθε μήνα.***

«Οι νεώτερες συσκευές Lumia συνεχίζουν τη παράδοση της Microsoft στο χώρο των προσιτών smartphones», δήλωσε η κα. Jo Harlow, αντιπρόεδρος του τμήματος Phones στη Microsoft. «Με τα Lumia 640 και Lumia 640 XL, συνεχίζουμε να προσφέρουμε καινοτομία σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους. Καταφέραμε να συνδυάσουμε το ανταγωνιστικό hardware με το προηγμένο λογισμικό Windows και τα καινοτόμες υπηρεσίες Microsoft, προκειμένου να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να κάνουν περισσότερα πράγματα, όποτε και όπου το θελήσουν».

Το Lumia 640XL αναμένεται να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά μέσα στο Μάρτιο. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε μπλε, πορτοκαλί και μαύρο ματ, καθώς και σε γυαλιστερό και ματ λευκό. Το Lumia 640 θα είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο, σε γυαλιστερό μπλε, πορτοκαλί και λευκό, καθώς και σε μαύρο ματ. Και τα δύο μοντέλα θα προσφέρονται σε εκδόσεις single-SIM, dual-SIM LTE και dual-SIM 3G. Ειδικότερα, το Lumia 640XL θα προσφέρεται επίσης και σε έκδοση single-SIM 3G. Οι τιμές πώλησης αναμένεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο με τις εκτιμήσεις να τοποθετούν το Lumia 640 στα 139 ευρώ περίπου, για το μοντέλο 3G, και στα 159 ευρώ για το LTE, προ φόρων και επιδοτήσεων. Το Lumia 640XL αναμένεται να κοστίζει περίπου 189 ευρώ και 219 ευρώ (3G και LTE, αντίστοιχα), προ φόρων και επιδοτήσεων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights