Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ GLOBO: Αναβαθμίζει τις λειτουργίες των πλατφορμών της GO!Enterprise και GO!AppZone
globo-mwc-in2mobile-featured-image

GLOBO: Αναβαθμίζει τις λειτουργίες των πλατφορμών της GO!Enterprise και GO!AppZone

απο alpha

Η GLOBO, διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility και επιχειρηματικών εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας, ανακοινώνει σήμερα μια σειρά εκτενών αναβαθμισμένων λειτουργιών για τις πλατφόρμες της GO!Enterprise και GO!AppZone που θα δώσουν στην εταιρεία τη δυνατότητα να στοχεύσει στρατηγικά νέους τομείς της αγοράς. Η GLOBO παρουσιάζει τα νέα χαρακτηριστικά στο Mobile World Congress που πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου, στη Βαρκελώνη (Hall 8.1 – App Planet Stand 8.1 D49).

Αναβαθμισμένες λειτουργίες για το GO!Enterprise

Οι προηγμένες λειτουργίες της Enterprise Mobility Management (EMM) πλατφόρμας, GO!Enterprise, έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες ασφάλειας και συμμόρφωσης εταιρειών, όπως call centers ή νοσοκομεία, αλλά και τομέων της αγοράς, όπως μεταφορές και ναυτιλία, όπου οι εργαζόμενοι σε βάρδιες συχνά μοιράζονται συσκευές. Μέσω του GO!Enterprise, οι πελάτες μπορούν να διασφαλίσουν και να διαχειριστούν τα δεδομένα της επιχείρησης στις συσκευές που χρησιμοποιούνται είτε από έναν μόνο χρήστη είτε από περισσότερους, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα μεγαλύτερης ενοποίησης στο εταιρικό δίκτυο, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως το Certificate Management και το Cisco ISE network access control.

O κ. Paul DePond, VP Technology & Innovation της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι αλλαγές που ενσωματώνουμε θα βοηθήσουν την εταιρεία να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των ισχυρά ρυθμιζόμενων αγορών, όπως για παράδειγμα των υπηρεσιών υγείας, χρηματοοικονομικών, νομικών, καθώς και των κυβερνητικών φορέων.»

Όλες οι νέες λειτουργίες του GO!Enterprise θα είναι διαθέσιμες από το Μάρτιο 2015.

Πιστοποιημένη ασφάλεια για το GO!AppZone

Στο πλαίσιο του Mobile World Congress, η GLOBO ανακοινώνει, επίσης, μία σημαντική επένδυση στα επίπεδα κρυπτογράφησης και ασφάλειας της πλατφόρμας GO!AppZone. Συγκεκριμένα, οι αλγόριθμοι κρυπτογράφησης της πλατφόρμας GO!AppZone πιστοποιήθηκαν με FIPS 140-2, ανταποκρινόμενοι πλέον στα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και κρυπτογράφησης.

Όπως σχολίασε ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO «Μέχρι τώρα καμία εταιρεία δεν μπορούσε να προσφέρει μία ενιαία λύση για τη δημιουργία, ανάπτυξη και διαχείριση επιχειρηματικών εφαρμογών που θα ανταποκρίνεται στα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και κρυπτογράφησης στο σύνολό της.  Αυτό γίνεται τώρα πραγματικότητα με το GO!AppZone που θέτει νέα πρότυπα για τον κλάδο των mobile εφαρμογών.»

Επιπλέον, η GLOBO ανακοίνωσε τη συνεχιζόμενη υποστήριξη του GO!AppZone στις συσκευές Blackberry 10, οι οποίες αποτελούν τις πιο διαδεδομένες συσκευές που χρησιμοποιούνται στις ρυθμιζόμενες αγορές.

Το GO!AppZone θα προσφέρει, επιπροσθέτως, βελτιωμένη υποστήριξη για πρόσβαση και συγχρονισμό δεδομένων με τρίτα back-end συστήματα και ευκολότερη πρόσβαση των προγραμματιστών στη λειτουργικότητα των συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights