Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα σεμινάρια της Samsung στο INNOVATHENS
InnovAthens powered by Samsung

Νέα σεμινάρια της Samsung στο INNOVATHENS

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα δύο νέα workshops που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 9 Μαρτίου και την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS.

Συγκεκριμένα η Samsung και το British Council διοργανώνουν στις 9 Μαρτίου το σεμινάριο “Presentation & Communication skills” με θέμα την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων (Leadership skills). Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει σε νέους ανθρώπους τα εφόδια για να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα αγγλικά και απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο στο link www.samsung.com/gr/innovathens/ .

Επιπλέον το νέο σεμινάριο με θέμα “Educational Skills”, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το British School στις 12 Μαρτίου. Τo σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους σε τομείς, όπως η διαχείριση του χρόνου, τεχνικές παρουσίασης, τεχνικές επικοινωνίας και δημιουργικότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τους ακόλουθους τρόπους: στο link www.samsung.com/gr/innovathens/, στέλνοντας email στο eleni.koufoudaki@britishcouncil.gr ή καλώντας στο 210 3692342, καθημερινές (11.00 – 17.00).

Το κάθε σεμινάριο έχει διάρκεια δύο ώρες (16:00-18:00). Η παρακολούθηση τους είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights