Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG:Νέες τεχνολογίες για το ‘έξυπνο’ αυτοκίνητο του μέλλοντος
lg-concept-car-in2mobile-featured-image

LG:Νέες τεχνολογίες για το ‘έξυπνο’ αυτοκίνητο του μέλλοντος

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει την ποικιλία προϊόντων αυτοκινήτου που διαθέτει στο 85οGeneva International Motor Show, τη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτων που πραγματοποιείται στη Γενεύη, στην Ελβετία, από τις 3 έως και τις 15 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, η LG σε συνεργασία με τον κορυφαίο σχεδιαστή αυτοκινήτων Italdesign Giugiaro, προσέφερε αρκετά από τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της για το πρωτότυπο concept car Gea.

Η συνεργασία με την LG αποτέλεσε στον εξοπλισμό του ‘Gea’ με ενσωματωμένες οθόνες της εταιρείας. Έτσι, μία οθόνη 12.3 ιντσών ανάλυσης Full HD, πάνελ IPS, που διαχειρίζεται τον έλεγχο και εμφανίζει διάφορες πληροφορίες, έχει τοποθετηθεί στο κέντρο και στην πλευρά του συνοδηγού. Επιπλέον, μια κυρτή οθόνη 6 ιντσών Plastic OLED (POLED), ανάλυσης HD, είναι τοποθετημένη στην μπροστινή και οπίσθια κονσόλα.

Το ‘Gea’ είναι επίσης συμβατό με το νέο smartwatch της LG, το LG G Watch Urbane LTE, που παρουσιάστηκε πρόσφατα για πρώτη φορά στο Mobile World Congress (MWC) 2015 στη Βαρκελώνη. Μέσω μίας αποκλειστικής εφαρμογής, το νέο LG G Watch Urbane LTE μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις και διάφορες πληροφορίες από το αυτοκίνητο, αλλά και να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να ανοίγει και να κλείνει τις πόρτες του.

«Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία έχει μεγάλη σημασία για την LG», δήλωσε ο Woo-jong Lee, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Vehicle Components Company. «Και αυτό, γιατί μέσω της συνεργασίας με μία παγκοσμίου φήμης εταιρεία, όπως η Italdesign Giugiaro, η LG θα καταλάβει ακόμα καλύτερα τα ‘έξυπνα’ αυτοκίνητα, τα οποία θα αποτελέσουν σταδιακά μία σημαντική αγορά του μέλλοντος».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights