Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Νέα σειρά τηλεοράσεων 4K ULTRA HD UF85

LG: Νέα σειρά τηλεοράσεων 4K ULTRA HD UF85

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) ξεκινά από τον Μάρτιο τη διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων 4K ULTRA HD UF85 στην ελληνική αγορά. Η νέα σειρά που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση CES 2015 τον Ιανουάριο, προσφέρει εικόνες υψηλής ευκρίνειας 4Κ, κομψό σχεδιασμό Cinema Screen με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, για μία απολαυστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας κινηματογραφικού επιπέδου.

Η νέα σειρά UF85 της LG διαθέτει τηλεοράσεις 65 και 55 ιντσών, με πάνελ τεχνολογίας IPS Ultra HD ανάλυσης 4K (3840 x 2160), υψηλής ευκρίνειας και χρωματικής ακρίβειας, για την προβολή ρεαλιστικών εικόνων με ζωντάνια στα χρώματα. Η λειτουργία True 4K Engine μετατρέπει τις χαμηλότερες σε ανάλυση εικόνες σε αντίστοιχες ποιότητας 4Κ, ενώ χάρη στη λειτουργία Triple XD Engine της LG, η νέα σειρά UF85 προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο τελειότητας στο χρώμα, την αντίθεση και την ευκρίνεια, για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Ο κομψός σχεδιασμό οθόνης Cinema Screen Design της σειράς προσφέρει μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία, ενώ το πολύ λεπτό πλαίσιο (bezel) έχει ως αποτέλεσμα οι εικόνες να φαντάζουν ότι αιωρούνται μπροστά στο θεατή. Η λειτουργία 4K 3D της LG αποδίδει τρισδιάστατες εικόνες γεμάτες ρεαλισμό, χάρη στην υπέρ-υψηλή ανάλυση και τα έντονα χρώματα, ενώ αντίστοιχα εντυπωσιακός είναι και ο ήχος, αφού η νέα σειρά LG UF85 διαθέτει λειτουργία ULTRA Surroundσχεδιασμένη σε συνεργασία με την Harman/Kardon, που προσφέρει πλούσιο, βαθύ ήχο, απόλυτα ταιριαστό με την εξαιρετικής ποιότητας εικόνα.

Τέλος, όπως όλες οι τηλεοράσεις της LG για το 2015, έτσι και η νέα σειρά διαθέτει την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας smart TV της LG, webOS 2.0. Η νέα έκδοση διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά εντυπωσιακών λειτουργιών, οι οποίες κάνουν την όλη εμπειρία πολύ πιο γρήγορη, πιο απλή και πιο φυσική.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG 4K ULTRA HD UF85 θα ξεκινήσει να διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαρτίου 2015.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights