Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook: Αλλάζει τον τρόπο που μετράει τα… Likes
facebook-moments-in2mobile-featured-image

Facebook: Αλλάζει τον τρόπο που μετράει τα… Likes

απο alpha

Σε μια κίνηση που μάλλον έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό ή να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο εξ’αρχής, το Facebook ανακοίνωσε πως “τις επόμενες εβδομάδες” θα αλλάξει τον τρόπο που μετράει τα Likes σε σελίδες που έχουν δημιουργηθεί σε αυτό.

Το κοινωνικό δίκτυο θα σταματήσει να μετράει και θα αφαιρέσει όσα likes έχουν γίνει από χρήστες που έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό τους, όχι όμως και από όσους τον έχουν μεν ενεργό αλλά δεν τον χρησιμοποιούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, θα αφαιρεθούν και τα Likes από χρήστες που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή και για κάποιο λόγο ο λογαριασμός τους λειτουργεί ακόμα.

Το ερώτημα φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι γιατί εξ’αρχής το Facebook δεν λειτουργούσε με αυτόν τον τρόπο, αλλά φαίνεται πως μόλις τώρα σκέφτηκε κάποιος ότι θα πρέπει αυτά τα Likes να αφαιρεθούν, πιθανότατα επειδή δημιουργούν προβλήματα στον τρόπο λειτουργίας του κοινωνικού δικτύου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights