Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Public: LED TV LG 23MT55D, η οικονομικότερη LED TV

Public: LED TV LG 23MT55D, η οικονομικότερη LED TV

απο iGlobal

Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν όλα όσα ζητάς στην τιμή που τα θες: Μόνο στα Public θα βρεις την LED TV LG 23MT55D, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως οθόνη υπολογιστή, με 149€ και σε 12 άτοκες δόσεις.

Με προηγμένη τεχνολογία LED για τέλεια αναπαράσταση χρωμάτων, ανάλυση Full HD για ανώτερη εμπειρία θέασης και εξοπλισμένη με IPS Panel για να απολαμβάνεις ρεαλιστική ποιότητα εικόνας χωρίς καμία αλλαγή στα χρώματα είτε στέκεσαι όρθιος είτε ξαπλώνεις, το LG 23MT55D είναι η οικονομικότερη 23’’ LED TV με IPS οθόνη.

Επιπλέον, με USB media player για να μπορείς να βλέπεις τα multimedia αρχεία σου και 2 θύρες HDMI για να προβάλεις ταινίες και videos από τον υπολογιστή σου σε υψηλή ανάλυση, η τηλεόραση- οθόνη υπολογιστή LG 23MT55D με οθόνη 23’’ είναι η ιδανική επιλογή για ψυχαγωγία υψηλών προδιαγραφών σε μικρούς χώρους.

Θα τη βρεις στα Public μόνο με 149€ και σε 12 άτοκες δόσεις.

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Public και στο Public.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights