Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nexus 5: Η Google σταμάτησε και επίσημα τη διάθεση του
nexus-5-in2mobile-featured-image

Nexus 5: Η Google σταμάτησε και επίσημα τη διάθεση του

απο alpha

Πριν από μόλις ένα μήνα περίπου το Nexus 5 της Google είχε κάνει ξανά την εμφάνιση του σε περιορισμένες ποσότητες στο Play Store τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες και μερικές ακόμα χώρες.

Πλέον όμως η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη προς αγορά σε καμία χώρα επίσημα από τη Google, με την εταιρεία να “τηρεί” την υπόσχεση της ότι η διάθεση του θα σταματήσει το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Με το Nexus 6 να έχει ήδη μερικούς μήνες στην αγορά, η κίνηση αυτή εκ μέρους της Google είναι μάλλον αναμενόμενη, όχι όμως και απόλυτα… σωστή. Το Nexus 6 είναι μια σημαντικά διαφορετική σε χαρακτηριστικά, μέγεθος αλλά το κυριότερο τιμή συσκευή που δεν απευθύνεται σε τόσο ευρύ κοινό όσο ο προκάτοχος της. Με τον τερματισμό της διάθεσης του Nexus 5, ουσιαστικά η Google αφήνει τη νεότερη συσκευή της σαν τη μοναδική επιλογή για τους χρήστες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights