Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ “Spark Up Your Idea” από τη Microsoft Hellas
microsoft-spark-up-in2mobile-featured-image

“Spark Up Your Idea” από τη Microsoft Hellas

απο Kostas Gliatiotis

H Microsoft Hellas διοργανώνει την Τετάρτη, 18 Μαρτίου, στις 15:30, στο χώρο του Gazarte, την εκδήλωση “Spark Up your Idea”. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει μια σειρά παρουσιάσεων μερικών από των πιο επιτυχημένων Start-ups της ελληνικής αγοράς, καθώς και να μοιραστεί τις δικές του καινοτόμες ιδέες και εμπειρίες.

Ειδικός προσκεκλημένος της εκδήλωσης, θα είναι ο Andy McCartney, CEO του Microsoft Ventures Accelerator UK, γνωστός επίσης και ως ιδρυτής και CTO του βραβευμένο Start-up JamPot, ο οποίος θα μοιραστεί την εμπειρία του σχετικά με την επιτάχυνση νέων Start-ups στο Λονδίνο, και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Λόγω περιορισμένων θέσεων παρακαλούμε δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

unnamed

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights