Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Sony: Ξεκίνησε την αναβάθμιση σε Android Lollipop για την σειρά Xperia Z
xperia-z-android-lollipop-in2mobile-featured-image

Sony: Ξεκίνησε την αναβάθμιση σε Android Lollipop για την σειρά Xperia Z

απο Kostas Gliatiotis

Με μικρή καθυστέρηση από ότι είχε αρχικά υποσχεθεί, η Sony ξεκινά σταδιακά την αναβάθμιση των συσκευών της σειράς Xperia Z στην νεότερη έκδοση Android Lollipop.

Η αναβάθμιση είναι ήδη έτοιμη για το Xperia Z3 καθώς και το αμέσως παλαιότερο Xperia Z2 και θα ξεκινήσει σταδιακά να διατίθεται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Για τα αμέσως παλαιότερα Xperia Z1 και Xperia Z η αναβάθμιση σε Android Lollipop όπως όλα δείχνουν θα καθυστερήσει περισσότερο, με την εταιρεία πάντως να έχει ξεκαθαρίσει πως και αυτά θα αναβαθμιστούν στην νεότερη έκδοση.

Η Sony έχει επιλέξει να κάνει περιορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές στο έτσι και αλλιώς πλήρως λειτουργικό και με πολύ καλή εμφάνιση γραφικό περιβάλλον που έχει σχεδιάσει για τις συσκευές της.

Screenshot_2015-03-16-20-24-10 Screenshot_2015-03-16-20-24-16 Screenshot_2015-03-16-20-24-33

Άμεσα ορατή είναι η αλλαγή στην εμφάνιση και την λειτουργικότητα του πίνακα ειδοποιήσεων, που “μοιάζει” πλέον με αυτόν του Stock Android Lollipop της Google, ενώ αντίστοιχα η εταιρεία έχει ανανεώσει την εμφάνιση και τα εικονίδια στο μενού των ρυθμίσεων.

Screenshot_2015-03-16-20-39-17 Screenshot_2015-03-16-20-39-25 Screenshot_2015-03-16-20-40-32

Το Android Lollipop θεωρητικά πάντα βελτιώνει αισθητά την απόδοση των συσκευών που αναβαθμίζονται σε αυτό, καθώς και τους χρόνους αναμονής και λειτουργίας των συσκευών.

Με τη Sony να μην έχει παρουσιάσει ακόμα την επόμενη High End συσκευή της που θα αντικαταστήσει το Xperia Z3, είναι σίγουρα προς τιμήν της το γεγονός ότι αναβαθμίζει όχι μόνο την μέχρι στιγμής κορυφαία της συσκευή το Xperia Z3, αλλά ταυτόχρονα και το αμέσως προηγούμενο (αλλά “σχεδόν” ίδιο σε δυνατότητες) Xperia Z2.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights