Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Αναβαθμίζει σε Android Lollipop το L90

LG: Αναβαθμίζει σε Android Lollipop το L90

απο Kostas Gliatiotis

Με σχεδόν όλες τις μεγάλες εταιρείες να έχουν ολοκληρώσει την αναβάθμιση των κορυφαίων τους συσκευών σε Android Lollipop, με τελευταία από αυτές την Sony πριν μερικές ημέρες, η LG είναι η πρώτη εταιρεία που ξεκινά την αναβάθμιση μιας mid-range συσκευής στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.

Το Android Lollipop για το L90 ξεκίνησε να διατίθεται σαν Over The Air (OTA) αναβάθμιση στην Ινδία, με τις υπόλοιπες χώρες να πρόκειται να ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ή/και εβδομάδες.

Η αναβάθμιση έχει μέγεθος μόλις 780 ΜΒ, και λέμε μόλις γιατί περιέχει αναβάθμιση ολόκληρου του λειτουργικού συστήματος του L90. Η LG δεν φαίνεται να έχει προσθέσει κάποια νέα δυνατότητα στο L90 πέρα από τις αλλαγές που φέρνει έτσι και αλλιώς το Android Lollipop στην εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του.

Ελπίζουμε τον αμέσως επόμενο καιρό, η LG αλλά και άλλες εταιρείες να συνεχίσουν την αναβάθμιση και άλλων συσκευών της μεσαίας κατηγορίας σε Android Lollipop, πέρα από την ανακοίνωση νέων Smartphones με αυτό προεγκατεστημένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights