Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τη Samsung στο INNOVATHENS

Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τη Samsung στο INNOVATHENS

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τρία νέα σεμινάρια σε συνεργασία με το British Council, την εταιρεία People for Business (PfB) και το ΙNNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Τα σεμινάρια επικεντρώνονται σε δεξιότητες επικοινωνίας, τη σωστή προετοιμασία βιογραφικού και την εύρεση εργασίας ανάλογα με τα προτερήματα και τις προτεραιότητες του υποψηφίου ή τους κλάδους στους οποίους έχει επιλέξει να δραστηριοποιηθεί.

Συγκεκριμένα δύο νέα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το British Council. Στις 23 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το workshop με θέμα “Make yourself heard”. Το σεμινάριο στοχεύει στην παροχή δεξιοτήτων επικοινωνίας στους συμμετέχοντες, προκειμένου να είναι σε θέση να ακουστούν ως πετυχημένοι ομιλητές και να κερδίσουν την προσοχή των συνομιλητών τους.

Στη συνέχεια, στις 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με τίτλο “Preparing a resume”. Το σεμινάριο στοχεύει στη σωστή προετοιμασία του βιογραφικού σημειώματος, προκειμένου να κάνει καλή πρώτη εντύπωση και να ξεχωρίσει, κερδίζοντας την προσοχή των παραληπτών του.

Τα παραπάνω δύο σεμινάρια έχουν συνολική διάρκεια δύο ώρες το καθένα (16.00 – 18.00), πραγματοποιούνται στα αγγλικά και απευθύνονται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Επιπλέον ξεκινάει ο νέος κύκλος σεμιναρίων σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, People for Business. Το πρώτο σεμινάριο με τίτλο “Market Yourself” θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου 2015 (16.00 – 18.00). Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τεχνικές αυτοαξιολόγησης, εντοπισμού και αξιοποίησης των επαγγελματικών και προσωπικών τους χαρακτηριστικών, με στόχο τη δημιουργία ελκυστικού βιογραφικού και προφίλ στο LinkedIn.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όλα τα παραπάνω σεμινάρια στο link www.samsung.com/gr/innovathens/, καθώς και καλώντας στο 213 0109300, καθημερινές (10.00 – 16.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά το τέλος των σεμιναρίων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights