Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone: Φέρνει τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge
vodafone galaxy s6

Vodafone: Φέρνει τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge

απο alpha

Από τις 20 Μαρτίου και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν από κοντά τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge,  ώστε να τα προπαραγγείλουν μέσα από την αλυσίδα καταστημάτων της Vodafone ή το Vodafone eShop.

Επιπλέον, η Ομάδα Internet της Vodafone  πιστοποιημένη από την Samsung ως Samsung Galaxy S6 professionals, θα βρίσκονται εκεί για να δείξουν στο κοινό τις δυνατότητες των συσκευών με την ανώτατη τεχνολογία αλλά και το εκπληκτικό design τους που θα εντυπωσιάσει. Φυσικά  οι πρωτοποριακές δυνατότητες των Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge  θα μπορούν να συνδυαστούν με τη μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G+ δίκτυο της Vodafone.

Τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge θα είναι διαθέσιμα στην προτεινόμενη τιμή που ξεκινάει από τα 769€ και 899€ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop. Οι πελάτες που θα τα προπαραγγείλουν μέσα από το Vodafone eShop, ξεκινώντας από τις 20 Μαρτίου, θα πάρουν δώρο έναν ασύρματο φορτιστή Samsung, αξίας 49,90€.

Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S6  στο www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S6-32GB  και για το Samsung Galaxy S6 edge στο www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S6Edge-32GB

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights