Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Παραιτήθηκε ο Peter Chou, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

HTC: Παραιτήθηκε ο Peter Chou, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

απο Kostas Gliatiotis

Ο Peter Chou, διευθύνων σύμβουλος της Ταϊβανέζικης HTC και συν-ιδρυτής της, ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από την διοίκηση της εταιρείας, μετά από αρκετά χρόνια.
Κάτω από την διοίκηση του Peter Chou, η HTC κατάφερε να γίνει μια αναγνωρισμένη εταιρεία στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, αλλά τα τελευταία χρόνια να αντιμετωπίσει και τα πολλά προβλήματα, οικονομικά και μη που δημιουργήθηκαν από τον έντονο ανταγωνισμό.

Ο κύριος Chou δεν θα φύγει από την εταιρεία, αλλά θα αναλάβει την λειτουργία ενός νέου τμήματος με την ονομασία “Future Development Lab”, με αντικείμενο όπως δηλώνει και η ονομασία του, την εξέλιξη μελλοντικών προϊόντων, όχι απαραίτητα κινητών τηλεφώνων.

Την θέση του Peter Chou θα αναλάβει η Cher Wang, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της HTC και επίσης συν-ιδρυτής της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights